Stoiximan Super League

Αρνήθηκε τον διακανονισμό και απειλεί με καταγγελία τον Παναθηναϊκό ο Στραματσόνι

Αρνητική ήταν η απάντηση του Αντρέα Στραματσόνι στην πρόταση του Παναθηναϊκού για αποπληρωμή των οφειλομένων του σε 33 δόσεις. Ζητά επιπλέον την καταβολή του ποσού της Εφορίας κι απειλεί με καταγγελία

Νέος πονοκέφαλος για τη διοίκηση του Παναθηναϊκού.

Αυτή τη φορά προέρχεται από την πλευρά του Αντρέα Στραματσόνι, η οποία -σύμφωνα με την εφημερίδα «Live Sport»- απέρριψε την πρόταση της «πράσινης» ΠΑΕ για αποπληρωμή των οφειλομένων του σε 33 δόσεις.

Καταρχάς ο Ιταλός τεχνικός ζητάει από το «τριφύλλι» να καταβάλει 182.000 στο Δημόσιο, αφού θεωρεί πως η ομάδα πρέπει να αποπληρώσει την εφορία.

Όσο για το υπόλοιπο ποσό, στην επιστολή που απέστειλε η πλευρά του προπονητή δεν αναφέρονται συγκεκριμένα τα χρήματα που του οφείλονται και γίνεται λόγος για οικονομική ζημία στον νυν κόουτς της Σπάρτα Πράγας, ο οποίος απειλεί με επίσημη καταγγελία.

«Έχοντας λάβει υπόψιν μας την μέχρι τώρα συμπεριφορά του συλλόγου η πρότασή σας απορρίπτεται σε όλο της το εύρος. Η μη συνεργασία από την πλευρά του Παναθηναϊκού έχει δημιουργήσει μεγάλη οικονομική ζημιά στον κ. Στραματσόνι. Σας ζητάμε να καταβάλλετε στον τραπεζικό του λογαριασμό όλο το ποσό το οποίο προέρχεται από την συνεργασία σας», φέρεται να αναφέρει η επιστολή, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα και προσθέτει:

«Σε περίπτωση που ο σύλλογός σας δεν πληρώσει τα οφειλόμενα, μας έχει ήδη δοθεί εντολή από τον πελάτη μας να προχωρήσουμε αμέσως σε καταγγελίες κατά του Παναθηναϊκού ενώπιον των αρμοδίων αθλητικών και δικαστικών οργάνων χωρίς οποιαδήποτε προειδοποίηση».

Όσον αφορά στην εφορία, ο Στραματσόνι φέρεται να έχει πληρώσει την 1η και 2η δόση, μαζί και με το πρόστιμο που επιβλήθηκε λόγω της καθυστέρησης, με τον δικηγόρο του Ιταλού τεχνικού να στέλνει τα σχετικά αποδεικτικά στον Βασίλη Κωνσταντίνου.

Η «Live Sport» προσθέτει πως χρήματα οφείλονται και στους συνεργάτες του προπονητή, Ρομπέρτο Μούτσι, Φεντερίκο Πανοντσίνι, Ομάρα Ντανέζι και Βιτσέντζο Σάσο, οι οποίοι δείχνουν αποφασισμένοι και εκείνοι να ακολουθήσουν τη δικαστική οδό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x