Stoiximan Super League

Τελεσίγραφο από FIFA-UEFA στην ΕΠΟ: Αυστηρές τιμωρίες ή «τελειώσατε»!

«Κίτρινη κάρτα» στην ΕΠΟ, με ορατό τον κίνδυνο και… δεύτερης αν δεν συμμορφωθεί, έβγαλαν FIFA και UEFA. Με αφορμή τη μη εφαρμογή του Κώδικα Δεοντολογίας, ζήτησαν τιμωρίες χωρίς καμία έκπτωση.

Τελεσίγραφο στην ΕΠΟ για τον τρόπο που οφείλει να αντιμετωπίζει παραβατικές συμπεριφορές στο ελληνικό ποδόσφαιρο έστειλαν οι FIFA και UEFA.

Όπως γράφει η «Live Sport», οι διεθνείς ομοσπονδίες έδειξαν «κίτρινη κάρτα» στη διοίκηση Γραμμένου για τη μη εφαρμογή του Κώδικα Δεοντολογίας, όσον αφορά στις παραπομπές παραγόντων που με δηλώσεις τους δυσφημούν το ποδόσφαιρο.

Μέχρι τώρα είχε ο Βαγγέλης Γραμμένος ακολουθούσε μια ήπια πολιτική και δεν παρέπεμπε κανέναν στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, με αποτέλεσμα να έχουν υπάρξει πολλές περιπτώσεις δηλώσεων (με χαρακτηριστικότερες αυτές του Σάββα Θεοδωρίδη) που ανέβασαν τους τόνους.

Διαπιστώνοντας λοιπόν αυτή την ατιμωρησία, οι FIFA και UEFA απαίτησαν την αυστηρή εφαρμογή των κανονισμών χωρίς εκπτώσεις, απειλώντας ακόμα και με «ξήλωμα» την τωρινή διοίκηση, σε περίπτωση που δεν συμμορφωθεί.

Εξάλλου, το ελληνικό ποδόσφαιρο παραμένει υπό επιτήρηση και οι διεθνείς ομοσπονδίες έχουν απαιτήσεις για μηδενική ανοχή σε κρούσματα ατιμωρησίας. Ο διορισμός, δε, του Χουάν Μαρίν στην ΚΕΔ θεωρείται δείγμα των προθέσεών της απέναντι στην ΕΠΟ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x