Ευρώπη

Πρόταση σε Μπουρούση η Μάλαγα!

Σε επαφή με τον Γιάννη Μπουρούση, εκφράζοντάς του το ενδιαφέρον της για την συνεργασία τους, ήρθε σύμφωνα με πληροφορίες του sportfm.gr η Μάλαγα.

Επιμένει… ελληνικά η Μάλαγα.

Η ομάδα της Ανδαλουσίας, βρίσκεται σε αναζήτηση σέντερ μετά τον τραυματισμό του Γκιόργκι Σερμαντίνι ο οποίος θα απουσιάσει για δύο μήνες και όπως αναφέραμε το Σάββατο, έκανε κρούση στον Ολυμπιακό για τον Γιώργο Μπόγρη. Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν αρνητικοί για τον δανεισμό του και πλέον η ισπανική ομάδα στρέφεται στον Γιάννη Μπουρούση!

Σύμφωνα με πληροφορίες του sportfm.gr, ο διεθνής σέντερ είναι πλέον πρώτος και ίσως μοναδικός στόχος της Μάλαγα, που έχει ήδη έρθει σε επαφή με τον μάνατζερ του καρδιτσιώτη σέντερ. Ο ίδιος δεν είναι αρνητικός για να επιστρέψει στην Ισπανία μέχρι το τέλος της σεζόν, όμως στην παρούσα φάση έχει υποχρεώσεις στην Κίνα με τους Zhejiang Guangsha Lions καθώς σήμερα κιόλας αρχίζουν τα προημιτελικά των πλέι οφ στο πρωτάθλημα.

Εφόσον ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του, δεν έχει κανένα πρόβλημα να συζητήσει με την Μάλαγα, η οποία θα τον περιμένει υπομονετικά, με την ελπίδα να… αποκλειστεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα η ομάδα του. Να θυμίσουμε, πως ακόμα και αν αποκτήσει άμεσα τον Γιάννη Μπουρούση η Μάλαγα, δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρωλίγκα, αλλά μόνο στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Νίκος Ζέρβας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x