Τα χρόνια περνάνε, η μπάλα όμως δεν ξεχνιέται για αυτούς τους δύο μεγάλους παίκτες. Μπορεί να βρίσκονται από την προηγούμενη δεκαετία στη Μπάγερν (2007 ο Ριμπερί, 2009 ο Ρόμπεν), ωστόσο αποδεικνύουν καθημερινώς ότι μπορούν να σταθούν στο υψηλότερο επίπεδο, ακόμη και στα 34 τους. Έτσι λοιπόν, ο βαυαρικός σύλλογος θέλει να τους επιβραβεύσει με ακόμη ένα συμβόλαιο, αφού τελειώνουν στο τέλος της σεζόν.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Μπάγερν, Καρλ-Χάινς Ρουμενίγκε, ανακοίνωσε επίσημα ότι θα αρχίσουν οι επαφές με τους εκπροσώπους των δύο ποδοσφαιριστών από τον Απρίλη: «Μιλήσαμε και με τους δύο και συμφωνήσαμε να επικοινωνήσουμε για την ανανέωση των συμβολαίων τους τον Απρίλη, μέχρι τότε βλέπουμε. Τους χρειαζόμαστε στο ρόστερ και την επόμενη σεζόν, αν και έχουμε δύσκολο έργο για το χρόνο που θα παίζουν. Δεν έχουν όμως πρόβλημα, είναι γνωστό ότι και ο Ρόμπεν και ο Ριμπερί θέλουν να αγωνίζονται στην Μπάγερν, φάνηκε άλλωστε μετά την τελευταία τους εμφάνιση (στη νίκη με 6-0 επί του Αμβούργου, με δύο γκολ του Γάλλου και ένα του Ολλανδού)».


Επιμέλεια: Δημήτρης Φραγγάκης

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ