Ελλάδα

Πασκουάλ: «Έπρεπε να μέναμε περισσότερο συγκεντρωμένοι»

Στην έλλειψη συγκέντρωσης σε κάποια σημεία της αναμέτρησης στάθηκε ο Τσάβι Πασκουάλ μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Κύμης.

Ο Καταλανός τεχνικός τόνισε πως ξεκίνησαν με ένταση και πως χρειάστηκε τελικά πολλή δουλειά για να έρθει η νίκη και στάθηκε στην εμφάνιση του τέταρτου δεκαλέπτου. Θεώρησε λογικό να σκέφτονται το ματς της Παρασκευής με τη Μάλαγα, στάθηκε στον τραυματισμό του Γκιστ και εξέφρασε τα συλλυπητήρια του στον Γιάννη Σφαιρόπουλο για την απώλεια του πατέρα του.

Αναλυτικά: «Ενδιαφέρον παιχνίδι για να πούμε αρκετά πράγματα. Αρχικά παίξαμε με μεγάλη ένταση, αλλά στη συνέχεια χάσαμε τη συγκέντρωσή μας. Ο αντίπαλος μείωσε, μας έβαλε δύσκολα και χρειάστηκε να δουλέψουμε πολύ για να τα καταφέρουμε. Κάτι που καταφέραμε στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Η Κύμη έχει πολύ καλή ομάδα παίζει πολύ καλά όλη τη σεζόν. Θέλω να ευχηθώ καλή σταδιοδρομία στον κόουτς των αντιπάλων με την Εθνική ομάδα».

Για το αν σκέφτονταν οι παίκτες του τη Μάλαγα και η Κύμη μείωσε τη διαφορά: «Είναι ανθρώπινο αυτό. Πολλές φορές κερδίζεις 20 πόντους και μετά δεν έχεις την ίδια συγκέντρωση. Μπορεί να συμβεί και μπορεί να το πληρώσεις. Είχαμε βάλει στόχο να κάνουμε ένα καλό πρώτο δεκάλεπτο αμυντικά, το καταφέραμε, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη».

Για τον Τζέιμς Γκιστ: «Ο Γκιστ νιώθει κάποιες ενοχλήσεις, θα κάνει κάποιες εξετάσεις και θα δούμε ακριβώς το μέγεθος του προβλήματος».

Για το θάνατο του πατέρα του Γιάννη Σφαιρόπουλου: «Θέλω να εκφράσω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στον Γιάννη Σφαιρόπουλο, ο οποίος "έχασε" τον πατέρα του και βιώνει μία πάρα πολύ δύσκολη στιγμή. Θέλω να του πως είμαστε όλοι δίπλα του, είμαστε όλοι στο πλευρό του».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x