Euroleague

ΜακΛίν: «Να παίξουμε έξυπνα και να πάρουμε τη νίκη»

Το να μείνουν οι παίκτες του Ολυμπιακού πιστοί στο πλάνο τους και να παίξουν έξυπνα χαρακτήρισε ως κλειδιά της νίκης με την Μπαρτσελόνα ο Τζαμέλ ΜακΛίν.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Στην άμυνα είναι πολύ επιθετικοί σε όλο το παιχνίδι. Έχουν ψηλούς που προστατεύουν τη στεφάνη. Πρέπει να παίξουμε έξυπνα και να ακολουθήσουμε το πλάνο μας για να πάρουμε τη νίκη».

Για τις δυσκολίες που έχει η αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα: «Το παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να παίζουμε σκληρά για να πάρουμε το πλεονέκτημα έδρας. Η Μπαρτσελόνα είναι ομάδα Ευρωλίγκα με πολλούς και ταλαντούχους παίκτες. Πρέπει να τα δώσουμε όλα και να πάρουμε τη νίκη. Η Μπαρτσελόνα έδειξε πόσο καλή ομάδα είναι με νίκες όπως αυτή κόντρα στη Ρεάλ».

Για τις μάχες κάτω από τα καλάθια:
«Είναι μεγάλη πρόκληση για εμάς, αλλά ο Μιλουτίνοφ έχει τον όγκο για να ματσάρει τον Τόμιτς. Έχουμε συνηθίσει να παίζουμε τέτοια παιχνίδια, κάτι που κάναμε και κόντρα στη Ρεάλ. Οι περιφερειακοί ξέρουν πότε να πασάρουν, αλλά και να σουτάρουν. Είναι μια πρόκληση για εμάς και πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x