Stoiximan Super League

Σπανός: «Δεν μου άρεσε οπτικά ο Σαββίδης με το όπλο, ούτε η απόφαση μία τη νύχτα»

Οι δηλώσεις του ιδιοκτήτη του Ατρόμητου, Γιώργου Σπανού, μετά τη συνάντηση που είχαν ορισμένες «μικρές» ΠΑΕ με τον υφυπουργό αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη.

Για όλα τα «καυτά» θέματα της ποδοσφαιρικής επικαιρότητας τοποθετήθηκε ο Γιώργος Σπανός μετά τη συνάντηση που είχε το πρώτο γκρουπ των «μικρών» ομάδων με τον Γιώργο Βασιλειάδη.

Ο ιδιοκτήτης του Ατρόμητου αναφέρθηκε, σε γενικές γραμμές, στα όσα συζητήθηκαν, κάλεσε τις «μεγάλες» ομάδες να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι και να δώσουν... τέλος σε όσα τις χωρίζουν, ξεκαθάρισε πως είναι κάθετα αντίθετος με το να βγαίνουν αποφάσεις από τα πειθαρχικά όργανα στη 1 τη νύχτα, ενώ καταδίκασε την εικόνα του Ιβάν Σαββίδη με το όπλο στην τσέπη...

Αναλυτικά οι δηλώσεις Σπανού

«Είχαμε μια εποικοδομητική συνάντηση. Μας ζήτησε ο κ. Βασιλειάδης τις απόψεις μας πάνω σε κάποιες προτάσεις για την αυστηροποίηση του Πειθαρχικού Κώδικα και δεν υπήρχε αντίρρηση γιατί οι ομάδες που ήμασταν σήμερα εδώ δεν δημιουργούμε προβλήματα. Οι ομάδες που δημιουργούν προβλήματα να υφίστανται και τις συνέπειες. Είμαστε όλοι κατά της διακοπής γιατί έχουμε και οικονομικά προβλήματα.

Συζητήσαμε και κάποια πράγματα και για την συμφωνία με τον ΟΠΑΠ και τα τηλεοπτικά. Οι ομάδες που βρεθήκαμε εδώ δεν δημιουργούμε προβλήματα. Επιτέλους οι μεγάλες ομάδες να κάτσουν σε ένα τραπέζι και να λύσουμε τα ζητήματα για να πάμε μπροστά. Δεν πιστεύω σε αδιέξοδα: Αδικούμε την εικόνα του ποδοσφαίρου. Πρέπει οι παράγοντες να έχουμε αυτοσυγκράτηση και αν το καταφέρουμε και έχουμε ειλικρίνεια, μπορούμε να ελπίζουμε σε καλύτερες μέρες. Σήμερα 6 ομάδες ακούσαμε όσα μας ανέλυσε ο Υπουργός και δεν έχουμε αντίρρηση. Δεν προκαλούμε εμείς θέματα. Όσα πρέπει να κάνουμε σε συνεργασία με ΕΠΟ και FIFA ήμασταν όλοι εδώ πρόθυμοι να το κάνουμε. Το πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα δεν μπορώ να το πω.

Προέχει να λυθούν τα προβλήματα με τις πειθαρχικές κλησεις και να είναι ξεκάθαρος ο βαθμολογικός πινακας. Δεν μου άρεσε η απόφαση στη 1.10 τη νύχτα. Δεν μπορείς να ξεκινάς να παίξεις ένα παιχνίδι χωρίς κόσμο και πέντε πόντους πίσω και τελικά να παίζεις με κόσμο και στο μείον 2. Η συγκεκριμένη απόφαση έπρεπε να είναι -3 και το παιχνίδι να το χάσει ο ΠΑΟΚ ή επανάληψη του αγώνα με τον Ολυμπιακό. Αυτή είναι η προσωπική μου εκτίμηση. Σαν Έλληνας πολίτης και σαν παράγοντας δεν συμφωνώ.

Το όπλο δεν μου άρεσε οπτικά. Υπάρχουν όμως πολλά κρυμμένα όπλα και τα έχουμε δει σε επιθέσεις με διαιτητές, σε συναδέλφους σας. Ο κ. Σαββίδης είναι μεγάλος επιχειρηματίας. Όπως και ο Μαρινάκης και ο Μελισσανίδης έχουν φρουρά και όπλα: το ξέρουμε όλοι. Έχουμε βρεθεί όλοι σε τέτοια θέση. Να μπουμε σε γήπεδο και δεν βγάζω έξω τον εαυτό μου. Κανείς δεν ξέρει τι πίεση τραβάει ένας παράγοντας. Δεν ευλογώ τα γένια μου, δεν βγάζω έξω τον εαυτό μου. Δεν είναι σωστή η συμπεριφορά, πρέπει να έχουμε αυτοσυγκράτηση και να βγάζουμε το σωστό παράδειγμα προς τα έξω».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x