Βόλεϊ

Μουνιόθ: «Είχαμε συγκέντρωση και καλό σερβίς»

Στη συγκέντρωση και στο καλό σερβίς των παικτών του Ολυμπιακού απέδωσε την άνετη νίκη επί της Σουργκούτ ο Φερνάντο Μουνιόθ μετά το τέλος του πρώτου ημιτελικού του Challenge Cup βόλεϊ των ανδρών.

Ο Ισπανός τεχνικός τόνισε πως είχαν καλή τακτική στην επίθεση και πως έλεγχαν το ματς σε όλη τη διάρκεια. Ζήτησε να μείνουν «προσγειωμένοι», ενόψει της ρεβάνς και χαρακτήρισε ιστορική επιτυχία να επανέλθουν σε ένα τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης, ύστερα από τόσα χρόνια.

Αναλυτικά: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την εμφάνιση της ομάδας μας σήμερα. Παίξαμε με μεγάλη συγκέντρωση και ήμασταν πολύ καλοί στο σερβίς και στην επίθεση με προσοχή στο τακτικό κομμάτι. Ελέγξαμε το παιχνίδι σε όλη τη διάρκεια και πήραμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα ενόψει του επαναληπτικού, ωστόσο πρέπει να μείνουμε "προσγειωμένοι".

Κάναμε το πρώτο βήμα, αλλά πρέπει να το συνεχίσουμε με σοβαρότητα για να βρεθούμε στον τελικό. Έχουμε μπροστά μας μια ιστορική ευκαιρία να βρεθούμε ξανά σε ευρωπαϊκό τελικό μετά από χρόνια για αυτό χρειαζόμαστε στις 21 Μαρτίου τους φιλάθλους να γεμίσουν του Ρέντη και να μας βοηθήσουν απέναντι στη ρώσικη ομάδα που είναι πολύ έμπειρη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x