Euroleague

Σίνγκλετον: «Να υπερασπιστούμε την έδρα μας»

Σύνθημα για νικηφόρο φινάλε μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου στην Ευρωλίγκα απηύθυνε ο Αμερικανός φόργουορντ, Κρις Σίνγκλετον, μιλώντας για το αυριανό παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα στο ΟΑΚΑ.

Το 100% των δυνατοτήτων του για να τελειώσει την κανονική περίοδο με νίκες και μία όσο το δυνατόν καλύτερη θέση στην Ευρωλίγκα θα δώσει ο Παναθηναϊκός Superfoods, όπως δήλωσε ο Κρις Σίνγκλετον.

Ο Αμερικανός φόργουορντ, χαρακτήρισε «οδηγό» τη νίκη κόντρα στη Μάλαγα και χαρακτήρισε τον Ερυθρό Αστέρα ομάδα με κίνητρο να αποδείξει την αξία της απέναντι σε ισχυρές ομάδες.

Αναλυτικά, ο Κρις Σίνγκλετον μίλησε για:

-το αν η νίκη στη Μάλαγα μπορεί να είναι σημείο καμπής: «Ήταν μια καλή νίκη, αλλά υπάρχει ακόμη δρόμος. Έχουμε άλλα τέσσερα ματς μπροστά μας που πρέπει να τα δούμε σοβαρά. Όλα τα ματς είναι κλειστά, αν εξαιρέσουμε την ΤΣΣΚΑ όλες οι ομάδες παλεύουν και πρέπει να τελειώσουμε την κανονική περίοδο δυνατά».

-τα διδάγματα από τη Μάλαγα και τα δύο διαφορετικά πρόσωπα:
«Θέλουμε να είμαστε μια από τις καλύτερες αμυντικές ομάδες. Αυτό οδηγεί και σε καλύτερες επιθέσεις. Μας το λέει ο κόουτς από την αρχή της σεζόν. Όταν διατηρούμε δυνατή την άμυνά μας, τότε έχουμε καλύτερες επιλογές και στην άλλη πλευρά του παρκέ».

-το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα:
«Πρέπει να υπερασπιστούμε την έδρα μας. Ο αντίπαλος έρχεται με κίνητρο να αποδείξει την αξία του και έχει παίξει καλά απέναντι σε ισχυρές ομάδες φέτος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x