Πόλο

Στην Ισπανία για το Europa Cup η Εθνική Γυναικών

Την Τετάρτη (21/3) θα μεταβεί στη Βαρκελώνη η Εθνική ομάδα πόλο γυναικών για την τελική φάση του Europa Cup, που θα διεξαχθεί από 22 έως 24/3 στην Ποντεβέρντα.

Έτοιμη για την τελική φάση του Europa Cup (22-24/3) είναι η Εθνική πόλο γυναικών.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα ταξιδέψει στη Βαρκελώνη ως πρώτη του προκριματικού ομίλου που συμμετείχε και θα παίξει κατευθείαν στα ημιτελικά, με αντίπαλο το νικητή του ζευγαριού Ολλανδία-Ιταλία.

Η αποστολή που επέλεξε ο Γιώργος Μορφέσης αποτελείται από τις: Έλενα Κούβδου, Χρυσή Διαμαντοπούλου (τερματοφύλακες), Αλεξάνδρα Ασημάκη, Άλκηστη Αβραμίδου, Χριστίνα Τσουκαλά, Βασιλική Διαμαντοπούλου, Ελένη Ξενάκη, Νικολέτα Ελευθεριάδου, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Ελευθερία Πλευρίτου, Μαρία Πάτρα, Ιωάννα Χυδηριώτη και Αναστασία Καλαργυρού.

Την ομάδα θα συνοδεύσει η συνεργάτιδα του ομοσπονδιακού τεχνικού, Αγγελική Γερόλυμου, η φυσικοθεραπεύτρια Έφη Βούλγαρη και το μέλος του Δ.Σ της ΚΟΕ και έφορος της Εθνικής ομάδας, Βάσω Αρβανιτοπούλου.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα:

Πέμπτη, 22/3 (ώρα Ελλάδας)
16.00 Ολλανδία – Ιταλία (R1)
17.45 Ουγγαρία – Ρωσία (R2)

Παρασκευή, 23/3
16.00 Θέσεις 5-6
17.45 Νικητής R1 – ΕΛΛΑΔΑ
19.30 Νικητής R2 – Ισπανία

Σάββατο, 24/3
11.15 Θέσεις 3-4
13.00 Μεγάλος Τελικός

Διαιτητές είναι οι: Ορτέγκα (Ισπανία), Ντάτιλ – Ντουμάς (Ολλανδία), Νίκος Μπουδραμής (ΕΛΛΑΔΑ), Ντρέβαλ (Ρωσία), Μπιάνκο (Ιταλία), Μαροσβάρι (Ουγγαρία), με παρατηρητή από πλευράς Len, τους Τζιάνι Λόνζι (Ιταλία) και Μόλινερ (Ισπανία).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x