Stoiximan Super League

Κρατιέται… ζεστή για κούπα η ΑΕΚ

Σε αγωνιστική εγρήγορση μέχρι να ξεκινήσει ξανά το πρωτάθλημα και να βάλει στην τελική ευθεία την προσπάθεια κατάκτησης του τίτλου μένει η ΑΕΚ. Νέο φιλικό της «Ένωσης» στο ΟΑΚΑ με τον Παναιτωλικό.

Πρωτάθλημα μπορεί να μην έχει, ωστόσο η ΑΕΚ έχει αγώνα σήμερα.

Εν αναμονή της απόφασης για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, που θεωρούν βέβαιο ότι θα τους δικαιώσει και θα τους κάνει ακόμα μεγαλύτερο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, οι «κιτρινόμαυροι» συνεχίζουν την προσπάθεια να μείνουν σε αγωνιστική εγρήγορση.

Μετά τη Λαμία λοιπόν, θα παίξουν ένα ακόμα φιλικό στο ΟΑΚΑ φιλοξενώντας (και πάλι κεκλεισμένων των θυρών) στις 17:00 τον Παναιτωλικό.

Ένα παιχνίδι για το οποίο δεν υπολογίζονται οι διεθνείς Χριστοδουλόπουλος, Μπακάκης, Μπακασέτας, Μπάρκας, Βράνιες, Μασούντ, Γαλανόπουλος και Γιούσης, κάτι που σημαίνει ότι θα πάρουν ακόμα περισσότερο χρόνο συμμετοχής παίκτες που δεν αγωνίστηκαν πολύ στα τελευταία ματς.

Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι υποτιμάται η αξία του σημερινού τεστ από τον Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος έχει ζητήσει από τους ποδοσφαιριστές του να το δουν σοβαρά και να το αντιμετωπίσουν σαν παιχνίδι πρωταθλήματος, όπως ακριβώς έκαναν με τη Λαμία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x