Stoiximan Super League

Λεβέντης: «Να βάλουν ένα πρόστιμο στον Σαββίδη-Να επιστραφούν οι βαθμοί στον ΠΑΟΚ»

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων μίλησε για τα όσα είπε ο βουλευτής του κόμματός του, Αριστείδης Φωκάς, στο συλλαλητήριο του ΠΑΟΚ και πήρε θέση για την δικαστική διαμάχη του «Δικεφάλου» με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Βασίλης Λεβέντης στον ARENA FM 89,4:

Για τα όσα είπε ο βουλευτής του κόμματος του Αριστείδης Φωκάς στο συλλαλητήριο του ΠΑΟΚ: «Παρέστη ο βουλευτής σε μία συγκέντρωση οπαδών η οποία ήταν λίγο θερμόαιμη. Αρχίσαν οι ιαχές κατά του ελληνικού κοινοβουλίου, ένα γνωστό σύνθημα και βρήκαν όλοι τώρα αφορμή να φάνε το κεφάλι του Φωκά. Ο βουλευτής δεν είπε αυτό το σύνθημα και δεν αντέδρασε. Έπρεπε να κάνει ένα νεύμα όχι τέτοια. Κι αυτός παρεσύρθη από το κλίμα το οποίο ήταν διπλά αρνητικό. Την ιαχή αυτή δεν την φώναξε ο Φωκάς. Την φώναξε η συγκέντρωση και απλά ο Φωκάς ήταν παρών και δεν πρόλαβε δια νεύματος ν’ αντιδράσει».

Για την δικαστική υπόθεση του ΠΑΟΚ: «Να βάλουνε ένα πρόστιμο στον Σαββίδη για παράδειγμα 30.000 ευρώ, αλλά τον ΠΑΟΚ να τον αποκαταστήσουν σε ότι αφορά τους βαθμούς. Αυτό είναι το σωστό. Δεν πρέπει η ομάδα να πληρώσει την όποια απερισκεψία . Όλοι όσοι έχουν ομάδες οπλοφορούν».

Για το ότι το πρωτάθλημα πρέπει να κρίνεται στο γήπεδο: «Εννοείται ότι πρέπει να κρίνεται στο γήπεδο. Και όχι στα δικαστήρια. Είχα προειδοποιήσει να μην κάνουν το λάθος και κόψουν βαθμούς από τον ΠΑΟΚ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x