Επικαιρότητα

Απόπειρα απόδρασης και αυτοκτονίας από κρατούμενο στην Κομοτηνή

Αναταραχή επικράτησε στις φυλακές της Κομοτηνής όταν ένας κρατούμενος, υπήκοος Συρίας, προσπάθησε αρχικά να αποδράσει. Όταν απέτυχε, επιχείρησε να αυτοκτονήσει.

Αναταραχή επικράτησε στις φυλακές της Κομοτηνής όταν ένας κρατούμενος, υπήκοος Συρίας, προσπάθησε αρχικά να αποδράσει. Όταν απέτυχε, επιχείρησε να αυτοκτονήσει.

Όλα ξεκίνησαν γύρω στις 11:30 το πρωί, όταν όχημα του Τμήματος Μεταγωγών που είχε μεταφέρει κρατούμενους στο Δικαστικό Μέγαρο, επέστρεψε στο σωφρονιστικό κατάστημα και εισήλθε στον προαύλιο χώρου του. Κατά την έξοδό του από το όχημα και έχοντας καταφέρει – άγνωστο πώς – να βγάλει τις χειροπέδες, ο Σύρος κρατούμενος άρχισε να τρέχει, σκαρφάλωσε σε έναν τοίχο και πήδηξε τα κάγκελα της φυλακής, ενώ στη συνέχεια κατευθύνθηκε προς τα παρακείμενα χωράφια.

Οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι τον ακολούθησαν κατά πόδας, ταυτόχρονα ειδοποιήθηκε και η ομάδα ΔΙ.ΑΣ., ενώ σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξαν και πυροβολισμοί στον αέρα. Η απόπειρα απόδρασης δεν άργησε να λάβει τέλος, αφού σε λίγα λεπτά ο επίδοξος δραπέτης είχε συλληφθεί εκ νέου και είχε οδηγηθεί στις φυλακές.

Ωστόσο, λίγο πριν από τη 1:30 το απόγευμα, ο ίδιος κρατούμενος προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του δια απαγχονισμού. Και σε αυτήν την περίπτωση οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι τον αντιλήφθηκαν εγκαίρως και επενέβησαν κόβοντας το σχοινί με το οποίο είχε δεθεί. Ακολούθως τον μετέφεραν στο Νοσοκομείο Κομοτηνής από όπου διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες νοσηλεύεται χωρίς να διατρέχει κίνδυνο ζωής.

Πηγή: inkomotini.news

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x