Stoiximan Super League

Παγκάκης: «Σε λίγη ώρα από τώρα η συνάντηση Αλαφούζου-Παϊρότζ»

Όπως αποκάλυψε ο Νίκος Παγκάκης στον ΣΠΟΡ FM, η συνάντηση του Γιάννη Αλαφούζου με τον Παϊρότζ Πιεγκμπονσάντ βρίσκεται… προ των πυλών!

Θέμα… λεπτών είναι, τούτη την ώρα, η εκ νέου… δια ζώσης επαφή του Γιάννη Αλαφούζου με τον Παϊρότζ Πιεγκμπονσάντ! Σύμφωνα με τα όσα μετέφερε στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Παγκάκης, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ θα συναντηθεί από… στιγμή σε στιγμή με τον Ταϊλανδό επενδυτή.

Πρόκειται φυσικά για την… πολυαναμενόμενη συνάντηση των δυο πλευρών που θα έχει χαρακτήρα συζήτησης εφ’ όλης της ύλης και η οποία αναμένεται να βάλει σε μια σειρά το ζήτημα της μεταβίβασης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός…

«Σε λίγη ώρα από τώρα θα γίνει η συνάντηση του Γιάννη Αλαφούζου με τον Παϊρότζ. Από το περιβάλλον του Παϊρότζ βγαίνει μια κινητικότητα. Δε νομίζω ότι θα τελειώσει σήμερα η υπόθεση. Ο οικονομικός έλεγχος έχει φτάσει κοντά στο 60% και αρχές Ιουνίου θα έχει τελειώσει ολοκληρωτικά. Θα μιλήσουν για τις περιπτώσεις Νταμπίζα και Δώνη, επίσης για το θέμα του γηπέδου. Δεν αποκλείω να πάει ακόμα και στο Κορωπί», ανέφερε χαρακτηριστικά ο έμπειρος ρεπόρτερ του «τριφυλλιού».

Παράλληλα, μιλώντας για το γεγονός ότι βρισκόμαστε εν αναμονή της ανακοίνωσης της Κυβέρνησης, μετά το προχθεσινό ραντεβού του Αλέξη Τσίπρα με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο Παγκάκης επισήμανε: «Αν το κονσόρτσιουμ πάρει όλα όσα θέλει, τότε θα υπάρξει και τρίτη συνάντηση της Κυβέρνησης με το fund του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, αυτή την φορά μάλιστα με τη συμμετοχή και των ξένων επενδυτών».

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα του ρεπορτάζ:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x