Επικαιρότητα

Τραγωδία στη Μεταμόρφωση: «Για μισό μέτρο θα ήμουν και εγώ νεκρός»

Συγκλονίζει ο 78χρονος τραυματίας του δυστυχήματος- Δεν προκύπτει εμπλοκή άλλου οχήματος- Σε σοκ η εννιάχρονη κόρη του οδηγού, που νοσηλεύεται στο Παίδων

Να πάρει μια ανάσα στη στάση του λεωφορείου, πριν συνεχίσει την καθημερινή του άσκηση, περπατώντας στη γειτονιά του, είχε σταματήσει το θύμα του φοβερού τροχαίου που έγινε λίγο πριν από τις οκτώμισι το πρωί στη Μεταμόρφωση.
Ο άνδρας, ηλικίας 73 ετών και όχι 50 όπως είχε γίνει αρχικά γνωστό, συνήθιζε να περπατά καθημερινά. Η οικογένειά του ανησύχησε όταν πέρασε η ώρα που συνήθιζε να επιστρέφει στο σπίτι του. Ο γαμπρός του ήταν εκείνος που ακολούθησε τη διαδρομή του και τελικά διαπίστωσε ότι ο πεθερός του ήταν το θύμα του τροχαίου δυστυχήματος.

Η μαρτυρία του 78χρονου που τραυματίσθηκε από την ανεξέλεγκτη πορεία του αυτοκινήτου δίνει την πλήρη εικόνα του τί συνέβη στον κεντρικό δρόμο της Μεταμόρφωσης νωρίς το πρωί της Πέμπτης. Ο 78χρονος φέρει ελαφρά τραύματα και αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στο ΚΑΤ, πήρε εξιτήριο. «Αν καθόμουν στην άλλη πλευρά στο παγκάκι, θα ήμουν νεκρός», λέει και δείχνει τα τραύματά του, σα να μην πιστεύει ακόμη ότι γλίτωσε από τον εφιάλτη που έζησε. «Καθόμουν ήρεμος και περίμενα το λεωφορείο που συνήθως αργεί. Καθόμουν στη δεξιά πλευρά στο παγκάκι. Το αυτοκίνητο έπεσε στην αριστερή πλευρά. Αν καθόμουν εκεί θα ήμουν νεκρός. Με χτύπησε στα πόδια. Το παγκάκι έπεσε προς τα πίσω και εγώ μαζί. Δεν κατάλαβα τί είχε συμβεί. Στα δύο μέτρα είχε σκοτώσει τον άνθρωπο».

Ο 44χρονος οδηγός του αυτοκινήτου νοσηλεύεται φρουρούμενος στο ΚΑΤ έχοντας κάταγμα στην κλείδα και εκτιμάται ότι εντός της ημέρας μπορεί να πάρει εξιτήριο. Σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα των αιματολογικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε για να διαπιστωθεί αν είχε καταναλώσει αλκοόλ ή είχε πάρει κάποια φάρμακα που επηρέασαν την ικανότητά του να οδηγεί.

Η 9χρονη κόρη του οδηγού έχει υποστεί σοκ, φέρει ελαφρά τραύματα και νοσηλεύεται στο Παίδων, έχοντας στο πλευρό της τη μητέρα της. Το κορίτσι αναμένεται να παραμείνει σήμερα στο νοσοκομείο, κυρίως για προληπτικούς λόγους.

Την ίδια ώρα, οι αξιωματικοί της Τροχαίας προσπαθούν να συνθέσουν το παζλ του δυστυχήματος με βάση τα δεδομένα και τις μαρτυρίες από τον τόπο και εν αναμονή των αποτελεσμάτων στις εξετάσεις του οδηγού. Παρά τα όσα ειπώθηκαν, δεν προκύπτει εμπλοκή άλλου αυτοκινήτου, ενώ θεωρείται δεδομένο ότι ο οδηγός είχε αυξημένη ταχύτητα.







Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x