Ο Αντονί Μουνιέ έδωσε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην L’ Equipe κι έδειξε πως επιθυμεί να παραμείνει στον Παναθηναϊκό, αφού περνά εξαιρετικά και βλέπει τα οικονομικά προβλήματα να λύνονται.

«Είναι κρίμα γιατί αν δεν υπήρχε η αφαίρεση βαθμών, πιστεύω πως φέτος θα μπορούσαμε να πάρουμε μια θέση για το Europa League. Υπήρχαν οικονομικά προβλήματα τα οποία μας στοίχισαν φέτος», τόνισε, ενώ ερωτηθείς για το μέλλον του, απάντησε: «Δεν έχω σκοπό να φύγω. Είναι το μέρος που προσωπικά ένιωσα καλύτερα από το ξεκίνημα της καριέρας μου. Από αθλητικής άποψης μπορεί να μην είναι πάντα εύκολα τα πράγματα, αλλά είμαι χαρούμενος εδώ. Ο Παναθηναϊκός παραμένει μια πολύ μεγάλη ομάδα με κοινό που είναι πάντα εκεί. Ο σύλλογος θα αλλάξει χέρια σε λίγες εβδομάδες και με την είσοδο του νέου επενδυτή και την εισροή χρημάτων θα δούμε…».

Σχετικά με κάποιες φήμες (που όμως δεν έχουν επιβεβαιωθεί) περί ενδιαφέροντος της ΑΕΚ, είπε: «Το άκουσα, ναι. Ξέρω αρκετούς από τον Παναθηναϊκό που πήγαν εκεί. Είναι η πρωταθλήτρια ομάδα, που θα παίξει στα προκριματικά του Champions League και είναι κολακευτικό το ενδιαφέρον. Όμως από όσο ξέρω δεν έχει γίνει κάτι και με αυτά ασχολούνται οι εκπρόσωποί μου».

Όσο για το αν θα επέστρεφε τώρα στην πατρίδα του, ο Γάλλος επιθετικός είπε: «Έφυγα πριν τρία χρόνια από τη Γαλλία, θα μπορούσα να είχα επιστρέψει τον Ιανουάριο του 2017, αλλά δεν έγινε το deal με τη Σεντ Ετιέν. Θα μπορούσα να παίξω σε μια μεγάλη γαλλική ομάδα μετά από μια δύσκολη κατάσταση στην Μπολόνια. Για κάποιους λόγους τελικά δεν πήγα. Τώρα είμαι καλά στην Ελλάδα, αλλά ποτέ δεν ξέρεις…».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ