Ελλάδα

Παναθηναϊκός: «Προσβάλλουν ανθρώπους, δεν λένε αλήθεια»

Αντέδρασε ο Παναθηναϊκός στη θέση του Ολυμπιακού σχετικά με τον ορισμό των διαιτητών στον 5ο τελικό της Basket League.

Όπως μετέφερε ο Δημήτρης Κοντός στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή του Μάνου Ζερβάκη, από τον Παναθηναϊκό διαρρέεται η ενόχληση των ανθρώπων του σχετικά με την τοποθέτηση των ιθυνόντων του Ολυμπιακού για τον ορισμό των τριών διαιτητών στον 5ο τελικό της Basket League, αλλά και τα λεγόμενά τους για τον Μάνο Παπαδόπουλο.

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα διαρρέονται από το «τριφύλλι»: «οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού αποδείχθηκε για μία ακόμα φορά πως στον Ολυμπιακό είναι εκτός τόπου και χρόνου. Αποδεικνύεται και πάλι πως έμειναν μετεξεταστέοι. Λένε πράγματα απλά για να τα πουν και να θίξουν ανθρώπους χωρίς να τους νοιάζει αν αυτά που υποστηρίζουν είναι αλήθεια ή όχι. Προσβάλλουν ανθρώπους (σ.σ. τον Μάνο Παπαδόπουλο) χωρίς να σκέφτονται, χωρίς να λένε αλήθεια και χωρίς να γνωρίζουν καταστάσεις.

Και πέρσι στον 5ο τελικό είχαν οριστεί οι διαιτητές, γιατί η ΚΕΔ βάζει αυτούς που θεωρεί πιο έτοιμους. Τότε ο Παναθηναϊκός κέρδισε εύκολα μέσα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας χωρίς μάλιστα να υπάρχουν παράπονα από καμία πλευρά. Έχουν δώσει αγώνα για να «σφυρίζουν» στους τελικούς οι διαιτητές της Ευρωλίγκας και τα κατάφεραν. Και στον τέταρτο και στον πέμπτο τελικό. Να μας πουν τι θέλουν, ποιους διαιτητές θέλουν να βάλουν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x