Europa League

Σλούτσκι: «Μοιρασμένες οι πιθανότητες για ΤΣΣΚΑ και ΠΑΟΚ»

Αρνείται τον τίτλο του φαβορί στις αναμετρήσεις με τον ΠΑΟΚ για τους «32» του Europa League ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Λεονίντ Σλούτσκι.

Αρνείται τον τίτλο του φαβορί στις αναμετρήσεις με τον ΠΑΟΚ για τους «32» του Europa League ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Λεονίντ Σλούτσκι.

«Δεν μπορώ να πω πολλά για τον ΠΑΟΚ. Οι αγώνες μας θα γίνουν σε δύο μήνες και θα πρέπει να μελετήσουμε τον αντίπαλο. Ίσως θα μπορούσαμε να βρούμε ομοιότητες με την άλλη ελληνική ομάδα, την ΑΕΚ, που αντιμετώπισε τη Ζενίτ στη φάση των ομίλων. Σε κάθε περίπτωση πιστεύω πως οι πιθανότητες πρόκρισης είναι 50-50», τόνισε στην ιστοσελίδα της UEFA.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ρόμαν Μπαμπάεφ, που εκπροσώπησε την ομάδα στην κλήρωση, είπε: «Ο ΠΑΟΚ είναι τρίτος στο ελληνικό πρωτάθλημα και όπως όλες οι ελληνικές ομάδες είναι δύσκολο να τον αντιμετωπίσεις στην έδρα του. Θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Όσο για τον αντίπαλο εφόσον προκριθούμε στους 16, που θα είναι ο νικητής του ζευγαριού Σεβίλλη-Πόρτο, δεν χρειάζονται συστάσεις οι δύο ομάδες. Κατά τη γνώμη μου ανήκουν στα μεγαθήρια της Ευρώπης και αυτό από μόνο του αρκεί για να δώσει κίνητρο στους παίκτες μας».

Ο μέσος της ρωσικής ομάδας, Εβγκένι Αλντονίν, τόνισε: «Το μόνο που ξέρω είναι πως ο ΠΑΟΚ είναι ελληνική ομάδα. Περιμένουνε δύο δύσκολα παιχνίδια. Δεν θα ήθελα να μιλήσω για πιθανό αντίπαλο στην επόμενη φάση. Θα πρέπει να σκεφτούμε πρώτα πώς θα αποκλείσουμε τον ΠΑΟΚ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x