Stoiximan Super League

Η πρόκριση φέρνει εξτρέμ και χαφ στην ΑΕΚ

Δεδομένη πρέπει να θεωρείται η ενίσχυση της ΑΕΚ -ειδικά σε περίπτωση πρόκρισης επί της Σέλτικ. Με πιθανότατη την παρουσία σε τρεις διοργανώσεις, ο Ουζουνίδης έχει ζητήσει την απόκτηση εξτρέμ και χαφ.

Μόνο αδρανής δεν παραμένει ο σχεδιασμός της ΑΕΚ για περαιτέρω μεταγραφική ενίσχυση.

Μπορεί το μυαλό όλων στην πρωταθλήτρια να βρίσκεται στη ρεβάνς με τη Σέλτικ, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν παραμελούνται οι ανάγκες που ακόμα υπάρχουν στο ρόστερ.

Ειδικά σε περίπτωση πρόκρισης επί των «καθολικών» (που θα αυξήσει κατακόρυφα τις πιθανότητες για το όνειρο της εισόδου στους ομίλους του Champions League) θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η απόκτηση κι άλλων παικτών.

Εξάλλου, ακόμα και στο ενδεχόμενο αποκλεισμού, θα είναι πιθανότατη η παρουσία σε τρεις διοργανώσεις, κάτι που καθιστά αναγκαία την ενίσχυση, ώστε να μην επιβαρυνθούν ποδοσφαιριστές-κλειδιά (όπως για παράδειγμα ο Σιμόες).

Σύμφωνα λοιπόν με τη «Live Sport», ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει ζητήσει δυο ακόμα προσθήκες: Έναν χαφ που θα έχει παρόμοια χαρακτηριστικά με του Πορτογάλου και έναν εξτρέμ με κύριο χαρακτηριστικό την ταχύτητα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x