Ελλάδα

Δεν αφήνει αδιάφορο τον Ολυμπιακό ο Χαραλαμπόπουλος, αλλά…

Ποια τα δεδομένα για τον 21χρονο φόργουορντ που έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό και εξετάζεται από τον Ολυμπιακό.

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος αποτελεί παρελθόν για τον Παναθηναϊκό. Ο Ολυμπιακός έχει πάγια τακτική να παρακολουθεί κάθε αξιόλογη περίπτωση Έλληνα παίκτη και φυσικά ο 21χρονος φόργουορντ, παρότι δεν είχε την προσδοκώμενη εξέλιξη τα τελευταία χρόνια, δεν αποτελεί εξαίρεση.

Η αλήθεια είναι πως ο ξανθομάλλης άσος δεν αφήνει αδιάφορους τους «ερυθρόλευκους». Υπάρχουν όμως πολλά «αλλά». Κατ’ αρχάς, ο Ολυμπιακός έχει κλείσει το ρόστερ του για τη νέα σεζόν και μάλιστα παρά την αποχώρηση του Ιωάννη Παπαπέτρου δείχνει πλήρης στη θέση «3». Βασική επιλογή είναι ο Κώστας Παπανικολάου, που υπέγραψε νέο τριετές συμβόλαιο, στο «3» μπορεί να παίξει και ο Αξέλ Τουπάν, ενώ παίκτες που αγωνίζονται στο «3» και στο «4», όπως και ο Χαραλαμπόπουλος, είναι οι Γιάνις Τίμα και Σάσα Βεζένκοφ. Μάλιστα όλοι οι ξένοι του Ολυμπιακού φέτος έχουν υπογράψει διετή συμβόλαια.

Συνεπώς δεν τίθεται θέμα ένταξης του Χαραλαμπόπουλου στο ερυθρόλευκο ρόστερ φέτος, ίσως ακόμη και την επόμενη σεζόν. Άλλωστε ο 21χρονος άσος έχει βασικό μέλημα στη νέα του ομάδα να έχει ενεργό ρόλο και να αγωνίζεται αρκετά. Πάντως ουδείς μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο να ασχοληθεί σοβαρά με τον παίκτη ο Ολυμπιακός, με γνώμονα να τον εντάξει στο ρόστερ του στο μέλλον.

Για την ώρα, ο Χαραλαμπόπουλος ψάχνεται κατ’ αρχάς για το εξωτερικό έχοντας όμως και τις επιλογές από την Α1. Το Λαύριο φέρεται να έχει προβάδισμα εφόσον μείνει στην Ελλάδα, ενώ ο Αργύρης Πεδουλάκης τον έχει ζητήσει για το Περιστέρι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x