Stoiximan Super League

Λαμπρόπουλος: «Δεν έχουμε… θεό στην ομάδα και δεν τον θέλουμε»!

Στο εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει στο εσωτερικό της ΑΕΚ και την αυτοπεποίθηση που έχουν αναπτύξει οι παίκτες της στάθηκε μετά το διπλό επί του Αστέρα ο Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Την άψογη ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια της ΑΕΚ και το «δέσιμο» των παικτών του υπάρχοντος ρόστερ υπογράμμισε μετά τη νίκη επί του Αστέρα ο Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Μιλώντας στη NOVA, ο στόπερ της «Ένωσης» σημείωσε ότι οι παίκτες που βρίσκονται στην ομάδα δεν εκλαμβάνουν ως ασέβεια την επιθυμία του κόσμου για μεταγραφές.

Τόνισε, εξάλλου, ότι ο σύλλογος έχει αλλάξει ήδη επίπεδο και χαρακτήρισε ως μυστικό το γεγονός ότι υπάρχει ισότητα και δεν υπάρχει κανένας ποδοσφαιριστής που να αντιμετωπίζεται ως… θεός.


Αναλυτικά όσα είπε ο Λαμπρόπουλος

Για το παιχνίδι: «Ξέραμε ότι θα είναι μια πολύ δύσκολη αναμέτρηση. Κάθε χρόνο από εδώ κανείς δεν περνάει. Εδώ δεν είχα κερδίσει. Κέρδισα απόψε. Είναι η καλύτερη ομάδα μετά τις τέσσερις μεγάλες. Η πιο δουλεμένη. Φάνηκε στο γήπεδο. Είχαμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο και περάσαμε απ’ αυτή την έδρα. Και πιστεύω ότι δεν θα περάσουν εύκολα από εδώ οι ανταγωνιστές μας. Πλέον έχουμε αλλάξει επίπεδο. Η ΑΕΚ ξαναδυναμώνει. Γίνεται ξανά από τις πρώτες δυνάμεις της χώρας. Πρέπει να συνηθίσουμε. Είναι 40-45 τελικοί. Κάθε ματς είναι τελικός».

Για το θέμα των τελευταίων λεπτών: «Όταν είχες να κερδίσει χρόνια εδώ. Ή με το ματς με τη Βίντι είχε να μπεις στο Τσάμπιονς Λιγκ, ήταν λογικό να πάμε λίγο πίσω. Η πτώση μας απόψε ήταν μικρότερη πιστεύω. Θα δουλέψουμε στη διακοπή. Θα το διορθώσουμε».

Για το γεγονός ότι ο Αστέρα κέρδισε μόνο ένα κόρνερ: «Ο Αστέρας είναι καλός στις στημένες φάσεις. Ξέραμε ότι δεν πρέπει να του δίνουμε στημένες φάσεις. Μετά το ματς με τη Γαλατά δεν νομίζω να έχουμε θέμα στις στημένες φάσεις. Το δουλέψαμε, το συζητήσαμε, το βελτιώσαμε».

Για το αν υπάρχει έλλειψη σεβασμού προς τους παίκτες της ΑΕΚ: «Δε νομίζω ότι υπάρχει έλλειψη σεβασμού. Κάθε ομάδα και κάθε οπαδός θέλει το καλύτερο για την ομάδα του. Βέβαια στην Ελλάδα το έχουμε μπερδέψει λίγο το… καλύτερο. Για μένα το καλύτερο υπάρχει στα αποδυτήρια. Δεν χρειάζεται να δίνουμε αποδείξεις σε κανέναν. Το έχουμε αποδείξει τι ήμαστε ικανοί να κάνουμε. Όλοι.

Και οι παίκτες που ήρθαν δείχνουν καλά στοιχεία. Ο Μάριος, ο Πόνσε και υπάρχουν κι άλλοι που έρχονται. Ο σύλλογος έχει πάει σε άλλο επίπεδο. Δεν έχουμε Θεό στην ομάδα. Δεν τον θέλουμε τον… Θεό. Όλοι ήμαστε ίσοι. Μέσα απ’ αυτή την ομάδα κάποιοι κάνουν τη διαφορά, λόγω ποιότητας, όμως όλοι είμαστε ένα».


Για την φάση του δοκαριού του Αστέρα: «Είχαμε πάλι μια φάση που… καρδιοχτυπήσαμε. Ευτυχώς δεν μπήκε το γκολ του Μανιά. Μία ομάδα θα έχει μία φάση σε όλο το ματς. Η τύχη μας ευνόησε εκεί. Όπως ευνόησε και τον Αστέρα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x