Stoiximan Super League

Βγήκαν τα… ηλεκτρονικά εισιτήρια του Παναθηναϊκός-Λεβαδειακός, με έκπτωση!

Σε κυκλοφορία από σήμερα μέσω Internet και από αύριο στα εκδοτήρια τα εισιτήρια για το ματς του Παναθηναϊκού με τον Λεβαδειακό, με bonus 2 ευρώ έκπτωση για όποιον αγοράσει μέσω Viva!

Οι συνεχόμενες νίκες και κυρίως οι καλές εμφανίσεις του Παναθηναϊκού, αναμένεται να οδηγήσουν αρκετούς οπαδούς του «τριφυλλιού» στο Ολυμπιακό στάδιο, στο προσεχές ματς με τον Λεβαδειακό.

Το ΟΑΚΑ θα θυμίζει… κάτι από τα παλιά, όπως όλα δείχνουν, με τον Γιώργο Δώνη και τους παίκτες του να «επιβραβεύονται» από τον κόσμο του Παναθηναϊκού για τα όσα έχουν δείξει μέχρι τώρα, μέσω της παρουσίας του στο γήπεδο…

Προκειμένου να συμβεί αυτό, έχουν τεθεί σε κυκλοφορία από σήμερα μέσω Internet ενώ θα βγουν από αύριο και στα εκδοτήρια, τα εισιτήρια της κυριακάτικης αναμέτρησης με την ομάδα της Βοιωτίας. Μάλιστα, όποιος επιλέξει εισιτήριο μέσω της Viva θα έχει ένα bonus 2 ευρώ έκπτωση, οπότε εύκολα καταλαβαίνει κανείς ότι η ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίου είναι πιο συμφέρουσα!

Γενικότερα, δε, θα πρέπει να σημειωθεί ότι θα γίνουν και άλλες ενέργειες από πλευράς ΠΑΕ για να γίνει συνήθεια στον κόσμο του Παναθηναϊκού το ηλεκτρονικό εισιτήριο και αφενός να ενισχυθεί η προπώληση, αφετέρου κάθε φορά να λειτουργεί όλο και πιο ομαλά η όλη διαδικασία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των «πράσινων»:

«Στην διάθεση των φιλάθλων του Παναθηναϊκού θα τεθούν από την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου τα εισιτήρια του αγώνα της 4ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Superleague, Παναθηναϊκός– Λεβαδειακός που θα διεξαχθεί στις 23/09 στο Ολυμπιακό Στάδιο στις 19:00, ενώ μέσω Internet η διάθεση γίνεται από σήμερα (προμηθευτείτε ηλεκτρονικά το εισιτήριό σας πατώντας εδώ).

Οι τιμές των εισιτηρίων προς διάθεση κυμαίνονται από 10€ έως 60€ από τα εκδοτήρια του Παναθηναϊκού και από 8€ έως 58€ μέσω internet και των VIVA Spots.

Οι τιμές ανά θύρα είναι:
- Θύρα 3: 8 ευρώ μέσω Internet, 10 ευρώ από τα εκδοτήρια.
- Θύρες 5, 13: 13 ευρώ μέσω Internet, 15 ευρώ από τα εκδοτήρια.
- Θύρες 7, 11Α: 18 ευρώ από το Internet, 20 ευρώ από τα εκδοτήρια.
- Θύρα 9: 23 ευρώ από το Internet, 25 ευρώ από τα εκδοτήρια.
- Θύρα 29: 38 ευρώ από το Internet, 40 ευρώ από τα εκδοτήρια.
- Ρ1: 58 ευρώ από το Internet, 60 ευρώ από τα εκδοτήρια.

Η διάθεσή τους στα εκδοτήρια θα γίνεται ως εξής:

inner

Παράλληλα οι φίλαθλοι, μπορούν να εξυπηρετούνται από τα εξουσιοδοτημένα σημεία της Viva.

Επίσης, διατίθενται και εισιτήρια για άτομα με αναπηρικό αμαξίδιο στις θύρες 5Γ και 13Γ. Οι συγκεκριμένοι φίλαθλοι θα πρέπει να προσκομίζουν στα εκδοτήρια πιστοποιητικό ΑΜΕΑ.

Για την αγορά των απλών (ονομαστικών) εισιτηρίων καθώς και για την είσοδο στο γήπεδο, απαιτείται η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας, διαβατηρίου ή διπλώματος οδήγησης.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να καλείτε στο τηλεφωνικό κέντρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στο 210-8709000 καθημερινές 09:30 – 17:30 ή να στέλνετε e-mail στο info@paotickets.gr».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x