Γερμανία

Ρόμπεν: «Δεν αισθάνομαι 34 – Ελπίζω να συνεχίσω έτσι για πολλά χρόνια»

Δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της Bundesliga έκανε ο Άριεν Ρόμπεν, μιλώντας για την πολύ καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται, τον Νίκο Κόβατς, αλλά και τα παιχνίδια του Champions League.

Πολλά και ενδιαφέροντα είπε ο Άριεν Ρόμπεν σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα της Bundesliga.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το αν του έδωσε πρόσθετο κίνητρο το γεγονός πως ξεκίνησε τη σεζόν ως αναπληρωματικός: «Συνέχεια δίνω τα πάντα. Αν δεν παίζω, πάντα προσπαθώ να “σανιδώσω το γκάζι” όταν έρθει η στιγμή να παίξω. Αυτό μπορεί να συμβεί, αλλά το σημαντικό είναι να είσαι σημαντικός για την ομάδα όταν βρίσκεσαι στον αγωνιστικό χώρο».

Για την πολύ καλή απόδοσή του στο παιχνίδι του Σαββάτου με τη Λεβερκούζεν: «Είμαι 34ων ετών και απλώς προσπαθώ να απολαμβάνω την κάθε στιγμή. Μερικές φορές καταλαβαίνεις πόσο τυχερός είσαι που παίζεις εδώ, σε μια κατάμεστη “’Αλιανζ Αρίνα”. Πρέπει απλά να το απολαμβάνεις. Δεν ξέρω πόσο ακόμα θα διαρκέσει όλο αυτό, αλλά αυτή τη στιγμή δεν αισθάνομαι σαν να είμαι 34. Αισθάνομαι πως είμαι σε πάρα πολύ καλή φυσική κατάσταση. Ελπίζω να συνεχίσω έτσι για πολύ καιρό ακόμα. Προσπαθώ να απολαμβάνω το παιχνίδι. Έτσι μπορείς να γίνει επιτυχημένος».

Για τον Νίκο Κόβατς: «Κάθε προπονητής έχει το δικό του στιλ, δε θα έλεγα πως είναι υπερβολικά φιλικός. Είναι ο προπονητής, το αφεντικό, είναι εκείνος που παίρνει τις αποφάσεις. Μερικές φορές είναι ήρεμος. Προσπαθεί να συναναστραφεί με όλους τους παίκτες και να χτίσει μια καλή σχέση μαζί τους. Αυτό είναι σημαντικό αλλά καθόλου εύκολο. Για μένα είναι σαν να είναι ακόμα ποδοσφαιριστής. Είναι πολύ φιλόδοξος και παίρνει τα πράγματα σοβαρά. Δίνει μεγάλη έμφαση στη φυσική κατάσταση, το καταλάβαμε όλοι αυτό στην προετοιμασία. Ξέρει τι χρειαζόμαστε για πετύχουμε».

Για την πρεμιέρα της Μπάγερν Μονάχου στο Champions League με την Μπενφίκα: «Είναι το Champions League οπότε είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι. Πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας αλλά πάντα υπάρχει περιθώριο για βελτίωση. Παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στη Λεβερκούζεν και δουλέψαμε σκληρά χωρίς τη μπάλα. Στο δεύτερο ημίχρονο επαναπαυτήκαμε λίγο. Πρέπει να προσέχουμε τις λάθος πάσες γιατί ομάδες σαν τη Μπενφίκα μπορεί αν γίνουν πολύ επικίνδυνες στις αντεπιθέσεις. Επιθετικά έχουμε μεγάλη ποιότητα και μπορούμε να δημιουργήσουμε καταστάσεις. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και στην άμυνα αν θέλουμε να είμαστε επιτυχημένοι».

Για το αν η Μπενφίκα είναι ο δυνατότερος αντίπαλος του ομίλου, στον οποίο βρίσκονται, επίσηςμ ΑΕΚ και Άγιαξ:«Είναι πολύ νωρίς για να μπορέσουμε να πούμε κάτι τέτοιο. Γνωρίζω λίγα πράγματα για τον Άγιαξ. Έχουν πολύ ταλέντο, κάτι που για μένα είναι πολύ ωραίο να το βλέπεις. Είναι πολύ διασκεδαστικό να τους βλέπεις να παίζουν. Ανυπομονώ για τα δύο παιχνίδια μαζί τους, αλλά πρώτα έχουμε το ματς με τη Μπενφίκα η οποία είναι πολύ καλή ομάδα».

Επιμέλεια: Δημήτρης Παπαδήμας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x