Ιταλία

Κασάνο: «Αυτή τη φορά τελείωσαν όλα»!

Την απόσυρσή του από την ενεργό δράση ανακοίνωσε ο Αντόνιο Κασάνο.

Λίγες ημέρες μετά τη συμφωνία του με την Βίρτους Εντέλα, ο Αντόνιο Κασάνο με ανακοίνωσή του γνωστοποίησε πως έλαβε την απόφαση να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

«Αγαπητοί φίλοι,

Η μέρα έφτασε, η μέρα που αποφασίζεις ότι όλα τελείωσα. Ευχαριστώ τον πρόεδρο Γκότσι και τους ανθρώπους της Εντέλα για την ευκαιρία που μου έδωσαν. Τους εύχομαι τα καλύτερα.

Παρόλα αυτά, μετά από μερικές ημέρες προπονήσεων συνειδητοποίησαν πως δεν έχω την ίδια συνέπεια στις προπονήσεις. Για να παίξεις ποδόσφαιρο, χρειάζεται πάθος και ταλέντο, αλλά πάνω από όλα αποφασιστικότητα και αυτή τη στιγμή έχω άλλες προτεραιότητες.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους φίλους και συμπαίκτες που συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια, τους αντιπάλους, τους προπονητές και τους υπεύθυνους των ομάδων.

Πάνω από όλα, θα ήθελα να χαιρετίσω τους οπαδούς, εκείνους που ήταν μαζί μου και… απέναντι, διότι χωρίς αυτούς δεν θα υπήρχε το ποδόσφαιρο.

Το ποδόσφαιρο μου έδωσε τόσα πολλά. Μου επέτρεψε να γνωρίσω εκπληκτικούς ανθρώπους και πραγματικούς πρωταθλητές. Μου έδωσε την δυνατότητα να έχω μία θαυμάσια οικογένεια και να διασκεδάσω τόσο πολύ
», αναφέρει μεταξύ άλλων ο ιδιόρρυθμος Ιταλός επιθετικός.

Ο Κασάνο μεταξύ άλλων φόρεσε τις φανέλες των: Μπάρι, Ρόμα, Ρεάλ Μαδρίτης, Μίλαν, Ίντερ, Πάρμα και Σαμπντόρια. Μέτρησε 515 συμμετοχές σε επίσημο επίπεδο, πέτυχε 139 και μοίρασε 91 ασίστ. Επίσης, είχε 10 γκολ σε 39 εμφανίσεις με την εθνική Ιταλίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x