Αγγλία

Αισιόδοξες οι πρώτες εκτιμήσεις για τον τραυματισμό του Σαλάχ

Δεν δείχνει σοβαρός ο τραυματισμός που αποκόμισε ο Μοχάμεντ Σαλάχ στο παιχνίδι της Αιγύπτου με τη Σουαζιλάνδη για τα προκριματικά του Copa Africa.

Ενθαρρυντικές είναι οι πρώτες εκτιμήσεις για τον τραυματισμό του Μοχάμεντ Σαλάχ, ο οποίος αποχώρησε με ενοχλήσεις στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού της Αιγύπτου.

Ο 26χρονος δεν θα αγωνιστεί στο επόμενο παιχνίδι της Αιγύπτου την ερχόμενη Τρίτη (16/10) κόντρα στην ίδια αντίπαλο και θα επιστρέψει άμεσα στο Λίβερπουλ, όπου θα εξεταστεί από τους γιατρούς των «Reds» και θα προσδιοριστεί το μέγεθος του τραυματισμού του.

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας του έβγαλε ανακοίνωση σχετικά με την κατάσταση του Σαλάχ, στην οποία αναφέρεται πως:

«Ο Χαβιέ Αγκίρε αποφάσισε να αφήσει τον Σαλάχ να επιστρέψει στον σύλλογό του και δεν θα αγωνιστεί στο παιχνίδι της Τρίτης με τη Σουαζιλάνδη για να τον αφήσει να ξεκουραστεί. Κατά τη διάρκεια του προηγούμενου παιχνιδιού μας ο Σαλάχ παραπονέθηκε για μυϊκές ενοχλήσεις. Ο παίκτης εξετάστηκε και έκανε ακτινογραφία, η οποί έδειξε πως δύσκολα θα ήταν διαθέσιμος για το επόμενο παιχνίδι μας».

Για τον επιθετικό της Λίβερπουλ μίλησε και ο βοηθός του Αγκίρε, λέγοντας: «Η αρχική διάγνωση επιβεβαίωσε πως είναι ένα μυϊκό τράβηγμα και δεν υπάρχει πιθανότητα να υπάρχει ρήξη. Δεν είναι σοβαρός τραυματισμός, έχει την στήριξη και την θετική μας ενέργεια και ελπίζουμε να επιστρέψει χωρίς να επηρεαστεί, το συντομότερο δυνατό», ήταν τα λόγια του Χανί Ραμζί.

Επιμέλεια: Δημήτρης Παπαδήμας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x