Ελλάδα

Καμπερίδης: «Δεν μπορούσαμε να συγκεντρωθούμε με αυτά που συνέβαιναν»

«Αιχμές» για το διαιτητικό τρίο άφησε ο Σάββας Καμπερίδης μετά τη λήξη του ματς του Άρη με τον Παναθηναϊκό και τη νίκη των «πράσινων» στο Αλεξάνδρειο.

Ο βοηθός του Βαγγέλη Αγγέλου τόνισε πως οι παίκτες του επηρεάστηκαν από τα σφυρίγματα των διαιτητών και στάθηκε στα καθαρά αγωνιστικά στην κακή άμυνα στα σουτ του Παναθηναϊκού και στα πολλά τρίποντα των «πράσινων» και ζήτησε μαχητικότητα για τα επόμενα ματς.

Αναλυτικά: «Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά. Όπως καταλαβαίνετε, είναι πολύ δύσκολο κάτω από τέτοιες συνθήκες να μπορέσουν να συγκεντρωθούν και να αποδώσουν. Φάνηκε κάποια στιγμή ότι αυτό μας επηρέασε, αλλά νομίζω ότι δείξαμε τα ψυχικά αποθέματα να βρούμε την απαραίτητη συγκέντρωση και την ενέργεια, ώστε να επιστρέψουμε κάποια στιγμή στο παιχνίδι.

Αυτό που μας πλήγωσε από το πρώτο ημίχρονο ήταν το ότι είχαμε αργή αντίδρασή μας στα spot up shoot του Παναθηναϊκού από την αδύνατη πλευρά. Η αντίδραση των αμυντικών μακριά από την μπάλα δεν ήταν αυτή που έπρεπε απέναντι σε έναν τέτοιο αντίπαλο.
Είχαν 7/13 τρίποντα και πήραν μια διαφορά. Στο δεύτερο ημίχρονο, βελτιωθήκαμε πάρα πολύ σε αυτό το κομμάτι. Η ενέργεια των παιδιών ήταν εξαιρετική. Ανάγκασε τον Παναθηναϊκό σε βεβιασμένες επιθέσεις, αλλά μας "πλήγωσαν" πάρα πολύ τα 18 επιθετικά ριμπάουντ που είχε».

Για το πως έζησε ο ίδιος τον αγώνα, μετά την αποβολή των Βαγγέλη Αγγέλου και Xavi Pascual είπε: «Το παιχνίδι άλλαξε ρυθμό και προσέγγιση μετά από όσα συνέβησαν. Και οι δύο ομάδες έπαιξαν πολύ πιο physical. Θεωρώ ότι η προσέγγιση απέναντι σε τέτοιους αντιπάλους αυτή πρέπει να είναι. Αυτή είναι η ταυτότητά μας. Να είμαστε μαχητικοί από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό. Για μας, είναι μια πολύ καλή εμπειρία για το πως πρέπει να προσεγγίζουμε τα παιχνίδια απέναντι σε τόσο δυνατούς αντιπάλους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x