Γενικά

Πέρασε και στη 16άδα του ομαδικού ο Σγουρόπουλος στους Ολυμπιακούς Αγώνες νέων

Πραγματοποίησε έναν ακόμα στόχο του στο Ολυμπιακό τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης Νέων του Μπουένος Άιρες ο Γιάννης Σγουρόπουλος.

Με τη Λευκορωσίδα συμπαίκτρια του, Ναντέζντα Μπογκντάνοβα, προκρίθηκαν απόψε στην πρώτη 16άδα του ομαδικού και θα «κυνηγήσουν» πια ένα καλό πλασάρισμα. Νίκησαν με 3-0 τους Νάθαελ Έλις Χαμντούν/Λι Κα Γε από την Τυνησία και το Χονγκ Κονγκ αντίστοιχα και προκρίθηκαν στα «νοκ άουτ» με τη δεύτερη θέση από το γκρουπ Β και απολογισμό 2 νίκες και 1 ήττα.

Συνεχίζουν την Κυριακή τους αγώνες τους και μαθαίνουν τους αντιπάλους τους μετά τη σχετική κλήρωση. Την πρωτιά στο γκρουπ κατέκτησε χωρίς ήττα η κινεζική Ταϊπέι, επιβεβαιώνοντας τα προγνωστικά.

Με 1 νίκη και 1 ήττα από την Παρασκευή το ελληνολευκορωσικό δίδυμο ήθελε απαραίτητα και σήμερα το θετικό αποτέλεσμα, προκειμένου να εξασφαλίσει την πρόκριση και να μην το ενδιαφέρει το σκορ του άλλου αγώνα. «Κλειδί» για τη νίκη ήταν η επικράτηση της Μπογκντάνοβα στην αρχή.

Μετά το πλασάρισμα στις θέσεις 5-8 του απλού, η πρόκριση και στο ταμπλό του ομαδικού ήταν βασική επιδίωξη για τον Κώστα Βατσακλή και τον αθλητή του. Τώρα, ο πρωταθλητής Ευρώπης του απλού νέων και η ικανότατη παρτενέρ του θα προσπαθήσουν για το κάτι παραπάνω, αντιμετωπίζοντας ομάδα που θα προέρχεται από πρωτιά σε άλλο γκρουπ.


Αναλυτικά, η εξέλιξη του αγώνα Mix Europe 3-Mix Intercontinental 1 3-0:

Ναντέζντα Μπογκντάνοβα-Λι Κα Γε 3-2 (6-11, 11-7, 8-11, 11-7, 12-10)
Γιάννης Σγουρόπουλος-Νάθαελ Έλις Χαμντούν 3-0 (11-4, 11-3, 11-3)
Σγουρόπουλος/Μπογκντάνοβα-Χαμντούν/Λι 3-0 (16-14, 11-8, 11-4)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x