Γενικά

Έτοιμος να επιστρέψει άμεσα στους πάγκους ο Βενγκέρ

Το ενδιαφέρον ομάδων από όλο τον κόσμο προς το πρόσωπό του αποκάλυψε ο Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος δήλωσε έτοιμος να επιστρέψει στους πάγκους τον Ιανουάριο.

Την επιθυμία να αναλάβει ξανά δράση στους πάγκους εξέφρασε ο Αρσέν Βενγκέρ, σε δηλώσεις που έκανε στη γερμανική «Bild», χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός της προπονητικής του καριέρας.

Ο 68χρονος τεχνικός αποχώρησε από τον πάγκο της Άρσεναλ στο τέλος της περασμένης σεζόν μετά από 22 χρόνια στο τιμόνι των «κανονιέρηδων» και το ερώτημα σχετικά με το αν θα συνέχιζε την προπονητική του περιπέτεια ή αν θα έβγαινε στην «σύνταξη», βασάνιζε τους απανταχού ποδοσφαιρόφιλους.

Η απάντηση δόθηκε τελικά από τον ίδιο, με δηλώσεις που έκανε στη γερμανική «Bild».

Σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με το αν είναι έτοιμος να επιστρέψει στους πάγκους, απάντησε: «Ναι, έτσι φαίνεται. Πιστεύω πως θα επιστρέψω τον Ιανουάριο. Δεν γνωρίζω που θα είμαι όμως. Ξεκουράστηκα και είμαι έτοιμος να επιστρέψω στη δουλειά. Υπάρχουν αρκετοί σύλλογοι αλλά και εθνικές ομάδες που ενδιαφέρονται. Θα μπορούσα να πάω στην Ιαπωνία. Χάρη στα 22 χρόνια που πέρασα στην Άρσεναλ, έχω μεγάλη εμπειρία σε διαφορετικά επίπεδα. Υπάρχουν προτάσεις από ομάδες όλου του κόσμου», ήταν τα λόγια του Αλσατού προπονητή.

Ο Βενγέρ μίλησε και για το περιστατικό με τον Οζίλ και την αποχώρηση του μέσου της Άρσεναλ από την εθνική ομάδα της Γερμανίας.

«Δεν μου άρεσε που αποχώρησε από την εθνική του, γιατί οι Γερμανοί σέβονται τα όσα έχει πετύχει. Χάνεται ένα κομμάτι από το κίνητρό σου σαν ποδοσφαιριστής όταν ξέρεις πως δεν χρειάζεται να είσαι έτοιμος για ένα Παγκόσμιο Κύπελλο ή ένα EURO. Μου αρέσει όταν οι ποδοσφαιριστές είναι όσο καλύτεροι μπορούν να είναι. Ο Οζίλ θα χάσει αρκετά αν δεν αγωνίζεται σε επίπεδο εθνικών ομάδων», τόνισε ο Βενγκέρ.

Επιμέλεια: Δημήτρης Παπαδήμας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x