Πόλο

Πρεμιέρα με το… αριστερό στο Champions League ο Ολυμπιακός

Με ένα καλό δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να διορθώσει την «καταστροφή» του δεύτερου οκταλέπτου και ηττήθηκε με 7-6 από τη Βερόνα στην πρεμιέρα του ομίλου του Champions League πόλο ανδρών

Με το… αριστερό ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στον όμιλο του Champions League πόλο ανδρών ο Ολυμπιακός, ο οποίος ηττήθηκε με 7-6 από τη Βερόνα.

Οι Ιταλοί ισοφάρισαν σε 2-2 στο τέλος του πρώτου οκταλέπτου, όμως μετά πήραν… φόρα και έτρεξαν ένα σερί πέντε γκολ, με τους πρωταθλητές Ευρώπης να μη βρίσκουν το δρόμο προς τα δίχτυα. Κάτι που είχε ως αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να πάνε με προβάδισμα τεσσάρων γκολ στο ημίχρονο (6-2).

Η εικόνα στο δεύτερο μισό του ματς για τον Ολυμπιακό ήταν διαφορετική, όμως δεν ήταν αρκετή για να φέρει την ανατροπή. Στην τρίτη περίοδο κράτησε το μηδέν στην άμυνα, με τον Μπούσλιε να μειώνει σε 6-3, ενώ ο Φουντούλης στις αρχές της τέταρτης περιόδου έκανε το 6-4.

Οι Ιταλοί βρήκαν ξανά το δρόμο προς τα δίχτυα για να κάνουν ξανά το +3 (7-4). Ο Ομπράντοβιτς σε επίθεση με παίκτη παραπάνω έκανε το 7-5, ενώ ένα λεπτό πριν το τέλος ο Γούνας μείωσε στο γκολ (7-6).

Δώδεκα δευτερόλεπτα πριν το φινάλε ο Αργυρόπουλος κατάφερε να κλέψει τη μπάλα, όμως ο Μιράρκι ανέκτησε την κατοχή για τη Βερόνα και διατήρησε το αποτέλεσμα υπέρ της ομάδας του.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 4-0, 0-1, 1-3.

Βερόνα: Νταμόντε 2, Ντι Σόμα 2, Ντράσοβιτς 2, Μιράρκι 1.

Ολυμπιακός: Φουντούλης 2, Μπούσλιε 1, Μουρίκης 1, Γούνας 1, Ομπράντοβιτς 1.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x