Stoiximan Super League

«Μόνο αναβολή και όχι μετάθεση του ντέρμπι μπορεί να αποφασίσει ο Βασιλειάδης»

Η αντίδραση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού στα δημοσιεύματα της φερόμενης εμπλοκής του κ. Βασιλειάδη στο θέμα της διεξαγωγής του ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός.

Καμία αρμοδιότητα για τον ορισμό ενός αγώνα στη Σούπερ Λίγκα δεν έχει ο Γιώργος Βασιλειάδης, όπως ανέφερε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Άρης Ασβεστάς.

Επικαλούμενος διευκρινίσεις από τη ΓΓΑ, υπογράμμισε πως το μόνο που μπορεί να κάνει ο Υφυπουργός Αθλητισμού είναι να αναβάλλει ένα παιχνίδι, εφόσον συντρέχουν πολύ σημαντικοί λόγοι για την ομαλή διεξαγωγή του.

Ο κ. Βασιλειάδης ενημερώθηκε για το σχετικό αίτημα που κατέθεσε η Αστυνομία, καθώς στις 28 Οκτωβρίου είναι η επέτειος του «ΟΧΙ» και θα έχει προηγηθεί και ο εορτασμός του πολιούχου της Θεσσαλονίκης, Άγιου Δημήτριου.

Από 'κει και πέρα, στο δικό του χέρι είναι μόνο το ν' αναβληθεί το παιχνίδι, με τη μέρα της διεξαγωγής του στη συνέχεια να αποφασίζεται από τη Σούπερ Λίγκα.

Εκείνη λοιπόν μπορεί είτε να αποφασίσει επ' αόριστον αναβολή, είτε να ορίσει το ματς την επόμενη μέρα (όπως και θεωρείται πιθανότερο να κάνει).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x