Ελλάδα

Βετούλας: «Με τέτοιες συμπεριφορές ορισμένοι δεν έχουν θέση στην ομάδα»

Απογοητευμένος με την εμφάνιση ορισμένων παικτών του και όχι τόσο με την τελική διαφορά στην ήττα του Κολοσσού Ρόδου από τον Ολυμπιακό, ήταν ο Νίκος Βετούλας.

Εμφανώς απογοητευμένος με την έλλειψη διάθεσης ορισμένων παικτών του και όχι τόσο με τη βαριά ήττα του Κολοσσού Ρόδου από τον Ολυμπιακό, ήταν ο Νίκος Βετούλας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νίκος Βετούλας:

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη του. Εξ αρχής ξέραμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Θέλαμε να δούμε την αγωνιστική ετοιμότητα, να μοιράσουμε τον χρόνο συμμετοχής, γιατί το Σάββατο έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Είμαι απογοητευμένος με την εικόνα της ομάδας μας και όχι τόσο με την τελική διαφορά. Από τη διάθεση και τον άσχημο εγωισμό που έδειξαν ορισμένοι παίκτες. Όλοι μαζί νικάμε και όλοι μαζί χάνουμε, όμως σήμερα είδαμε παιδιά που ήταν αδιάφοροι. Πρέπει να δείξουν άμεσα αντίδραση, γιατί με τέτοιες συμπεριφορές δεν έχουν θέση στην ομάδα. Στο τρίτο δεκάλεπτο τρέξαμε καλά, αλλά ο Ολυμπιακός γενικά δεν μας άφησε πολλά περιθώρια. Για μένα, ήταν η διάθεση και ότι μερικοί δεν έχουν καταλάβει ότι στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν παίζουμε για να διασκεδάζουμε, αλλά παίζουμε με επαφές και πως οι λεπτομέρειες είναι αυτές κάνουν τη διαφορά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x