Αγγλία

Κατηγορίες για εξαπάτηση της UEFA από τη Σίτι!

Αίσθηση προκαλεί δημοσίευμα της «Spiegel», το οποίοι υποστηρίζει πως η Μάντσεστερ Σίτι και οι χορηγοί της εξαπάτησαν την UEFA για να παρακάμψουν τους κανονισμούς του Financial Fair Play!

Σάλος έχει προκληθεί από δημοσίευμα της «Spiegel» που κατηγορεί τη Μάντσεστερ Σίτι πως εξαπάτησε την UEFA, μέσω των χορηγών της, ώστε να παρακάμψει τους κανονισμούς του Financial Fair Play.

Το γερμανικό περιοδικό υποστηρίζει πως είδε τα εσωτερικά αρχεία των «πολιτών», στα οποία οι διοικούντες το σύλλογο συζητούν, ψάχνοντας να βρουν τον τρόπο να «εξαφανίσουν» έλλειμμα περίπου 11.4 εκατ. ευρώ από το 2013.

Σύμφωνα, μάλιστα, με το δημοσίευμα, ο ιδιοκτήτης της Σίτι, Σεΐχ Μανσούρ, έβαλε λεφτά από την τσέπη του σε υπάρχουσες χορηγικές συμφωνίες στο Άμπου Ντάμπι για να μπορέσει να ξοδέψει παραπάνω χρήματα για το σύλλογο.

Ο Μανσούρ είναι παράλληλα μέρος της βασιλικής οικογένειας του Άμπου Ντάμπι, κάτι που δίνει μεγαλύτερη υπόσταση στους ισχυρισμούς. Παρ’ όλα αυτά, η ομάδα ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να σχολιάσει τις κατηγορίες, οι οποίες δημοσιεύτηκαν στο περιοδικό την Παρασκευή.

Να θυμίσουμε τέλος πως αντίστοιχους ισχυρισμούς είχε κάνει πέρυσι και ο πρόεδρος της La Liga, Χαβιέρ Τέμπας, ενώ η UEFA τότε παραδέχτηκε στην απάντησή της πως δεν είχε διερευνήσει τα οικονομικά του βρετανικού συλλόγου!

Επιμέλεια: Ορφέας Πρασσάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x