Champions League

Μάνατζερ Καβάνι: «Δεν έχουμε επαφή με Νάπολι για πιθανή επιστροφή»

Αρκετά περίπλοκο χαρακτήρισε ο μάνατζερ του Καβάνι το θέμα της επιστροφής του Ουρουγουανού επιθετικού στη Νάπολι στο πλαίσιο της αναμέτρησης της ιταλικής ομάδας με την Παρί για το Champions League.

Η Νάπολι φιλοξενεί τη Παρί Σεν Ζερμέν τη προσεχή Τρίτη (6/11) για την 4η αγωνιστική του Champions League, σε ένα παιχνίδι που θα κρίνει εν πολλοίς το μέλλον των δύο ομάδων στη διοργάνωση.

Ο Έντισον Καβάνι θα επισκεφτεί «Σάν Πάολο» για πρώτη φορά έπειτα από πέντε χρόνια, όταν και αποχώρησε από τους «παρτενοπέι» για λογαριασμό των Παριζιάνων.

Στο πλαίσιο αυτό, ο μάνατζερ και αδελφός του 31χρονου επιθετικού, Βάλτερ Γουλιέλμον, αναφέρθηκε στις φήμες που υπάρχουν για πιθανή επιστροφή του «ματαντόρ» στον ιταλικό σύλλογο, τονίζοντας πως είναι αρκετά δύσκολη περίπτωση. Πάντως δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο κάποια στιγμή στο μέλλον να αγωνιστεί και πάλι για τη Νάπολι.

«Ο Καβάνι αγαπά τη Νάπολι, αλλά θα παραμείνει στην Παρί Σεν Ζερμέν. Υπάρχουν προτάσεις που προέρχονται από τα ιταλικά μέσα, αλλά δεν είχαμε καμία επαφή με τον Ντε Λαουρέντις για μια πιθανή επιστροφή» ανέφερε αρχικά και συνέχισε:
«Στο μέλλον όλα είναι πιθανά, αλλά για να μπορέσει να επιστρέψει στη Νάπολι θα πρέπει να υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες. Η Παρί δεν θέλει να τον αφήσει και ο Καβάνι θέλει να κατακτήσει το Champions League μαζί τους».

Επιμέλεια: Λουκάς Χατζής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x