NBA

Ντόντσιτς: «Χρειάζεται να βελτιώσω πολλά στοιχεία του παιχνιδιού μου»

Ο Λούκα Ντόνσιτς μίλησε για τον τρόπο που βιώνει την εμπειρία του στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, τους Ντάλας Μάβερικς αλλά και τα μεγάλα κέρδη από την Ρεάλ Μαδρίτης και την Ευρωλίγκα.

Σε συνέντευξή του στην «La Gazzetta dello Sport», ο Λούκα Ντόνσιτς απάντησε σε πολλά θέματα, δίνοντας αρκετές ενδιαφέρουσες απαντήσεις, αναφορικά με το ΝΒΑ, την νέα του ομάδα τους Ντάλας Μάβερικς , την Ρεάλ και την Ευρωλίγκα.

Ο 19χρονος φόργουορντ, για την έως τώρα εμπειρία του στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, υποστήριξε, «Το ΝΒΑ είναι πιο γρήγορο και αθλητικό απ’ ότι περίμενα. Αυτό σημαίνει ότι χρειάζεται να βελτιώσω πολλά στοιχεία του παιχνιδιού μου».

Όσον αφορά το αρνητικό ξεκίνημα των Ντάλας Μάβερικς στην σεζόν, ανέφερε, «Είναι δύσκολο να δέχεσαι τις ήττες. Τοποθετώ τον εαυτό μου ανάμεσα στους συμπαίκτες μου, όπου θυμώνουν πάρα πολύ όταν η ομάδα χάνει και ήδη αυτό έχει συμβεί 7 φορές στα 9 παιχνίδια μας. Αυτό που με παρηγορεί είναι ότι βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή της σεζόν. Θα αναπτυχθούμε ως ομάδα, θα βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας και θα ξεκινήσουμε να κερδίζουμε τους αγώνες».

Τέλος, μεταξύ άλλων για την πρώην ομάδα του Ρεάλ Μαδρίτης και την Ευρωλίγκα, ο ταλαντούχος καλαθοσφαιριστής , δήλωσε, «Είναι ο καλύτερος σύλλογος στον κόσμο εκτός ΝΒΑ. Φορώντας και παίζοντας για την Ρεάλ ήταν κάτι το ιδιαίτερο. Είχα δασκάλους, όπως οι Αντρές Νοσιόνι και Γκουστάβο Αγιόν, οι οποίοι αγωνίστηκαν στο ΝΒΑ πριν από εμένα. Ήταν πραγματικά πολύ χρήσιμο για μένα, οι συμβουλές τους όπως επίσης και η αλλαγή του συστήματος διεξαγωγής των αγώνων της Ευρωλίγκας, με τρεις αγώνες ανά εβδομάδα».

Επιμέλεια:Γιώργος Μαργέτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x