Champions League

Κόβατς: «Δεν θα είναι πιο εύκολο το ματς με ΑΕΚ από αυτό της Αθήνας»

Ο προπονητής της Μπάγερν περιμένει δύσκολο έργο για την ομάδα του.

Ο Νίκο Κόβατς ξέκοψε με το «καλησπέρα» στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του αυριανού αγώνα της Μπάγερν με την ΑΕΚ πως προέχει η αναμέτρηση αυτή κι όχι το ντέρμπι με τη Ντόρτμουντ που ακολουθεί για το πρωτάθλημα.

«Το ματς με τη Ντόρτμουντ είναι το Σάββατο, ίσως θα έπρεπε να μιλάμε για την ΑΕΚ γιατί αν κερδίσουμε θα φτάσουμε τους δέκα βαθμούς και ουσιαστικά θα έχουμε προκριθεί. Το ντέρμπι είναι βέβαια σημαντικό, αλλά για μένα το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι το ματς με την ΑΕΚ. Ας ελπίσουμε να παίξουμε καλά και να κερδίσουμε κάνοντας μια πειστική εμφάνιση. Βλέπουμε τα παιχνίδια ξεχωριστά και προετοιμαζόμαστε για αυτά επίσης ξεχωριστά. Θα μιλήσουμε για τη Ντόρτμουντ μετά τον αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ, από σεβασμό και προς την ελληνική ομάδα. Το ματς στην Αθήνα ήταν πολύ ανταγωνιστικό. Θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει μια ή δυο φορές στο πρώτο ημίχρονο, αλλά ευτυχώς βρήκαμε γκολ στο δεύτερο ημίχρονο και κερδίσαμε δίκαια. Περιμένω και την Τετάρτη δύσκολο ματς, δεν θα είναι πιο εύκολα από ό,τι στην Αθήνα», δήλωσε ο Κροάτης τεχνικός.

Για την κριτική που έχει δεχτεί για τις επιλογές του είπε: «Έχουμε μια μεγάλη ομάδα, με πολλούς καλούς παίκτες και πολλές επιλογές. Μπορεί ο καθένας εκ των υστέρων να εκφράσει τις αμφιβολίες του, αλλά η ουσία είναι πως καθένας σε αυτό το ρόστερ δικαιούται να παίζει. Εμείς θα πρέπει να εστιάζουμε στο να παίζει καλά όποιος χρησιμοποιείται και όχι στο ποιος γκρινιάζει. Είμαστε άνθρωποι και κάποιες φορές δεν αποδίδουμε όπως πρέπει, αλλά πρέπει να παραμείνουμε θετικοί. Πιστεύω πως αν όλοι δώσουν ένα 5% παραπάνω, θα είμαστε εκεί που πρέπει».

Παράλληλα προανήγγειλε πως μετά τη διακοπή για το Nations League ο Κίνγκσλεϊ Κομάν θα αρχίσει να μπαίνει στους αγώνες της Μπάγερν έχοντας ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x