Europa League

Κρέσπο: «Θα προσπαθήσουμε να αντιστρέψουμε την κατάσταση»

Στο γεγονός πως ο ΠΑΟΚ έχει ακόμα ελπίδες πρόκρισης στους «32 του Europa League στάθηκε ο Χοσέ Κρέσπο μετά την ήττα από τη Βίντι.

Ο Ισπανός σέντερ μπακ του «Δικεφάλου» στάθηκε στο ότι οι 100 συμμετοχές που συμπλήρωσε με τον ΠΑΟΚ συνέπεσαν με ένα άσχημο αποτέλεσμα για την ομάδα, περιμένει βελτίωση στα επόμενα ματς και ξεκαθάρισε πως θέλει να παραμείνει στην Τούμπα.

Αναλυτικά: «Εκατό συμμετοχές με την φανέλα του ΠΑΟΚ, αλλά δεν είμαι χαρούμενος με το αποτέλεσμα. Μετά το γκολ, είχαμε πρόβλημα να βρούμε χώρους και αυτό συνέβη και στα δύο ματς.

Στο ποδόσφαιρο δεν ξέρεις ποτέ τι γίνεται, οπότε θα προσπαθήσουμε να αναστρέψουμε την κατάσταση. Η Βιντι βρήκε το γκολ και εμείς πρέπει να βελτιωθούμε, πρέπει να αρχίσουμε να σκοράρουμε σε τέτοια ματς».

Ενώ στη συνέχεια, αναφορικά με το μέλλον του, απάντησε: «Έφτασα τις 100 συμμετοχές με τον ΠΑΟΚ και θέλω να καταγράψω περισσότερες. Είμαι χαρούμενος εδώ και θέλω να βοηθάω την ομάδα και εντός και εκτός γηπέδου. Την Κυριακή είναι σημαντικό ματς για εμάς και πρέπει να νικήσουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x