Κρέσπο: «Θα προσπαθήσουμε να αντιστρέψουμε την κατάσταση»

Ο Ισπανός σέντερ μπακ του «Δικεφάλου» στάθηκε στο ότι οι 100 συμμετοχές που συμπλήρωσε με τον ΠΑΟΚ συνέπεσαν με ένα άσχημο αποτέλεσμα για την ομάδα, περιμένει βελτίωση στα επόμενα ματς και ξεκαθάρισε πως θέλει να παραμείνει στην Τούμπα.

Αναλυτικά: «Εκατό συμμετοχές με την φανέλα του ΠΑΟΚ, αλλά δεν είμαι χαρούμενος με το αποτέλεσμα. Μετά το γκολ, είχαμε πρόβλημα να βρούμε χώρους και αυτό συνέβη και στα δύο ματς.

Στο ποδόσφαιρο δεν ξέρεις ποτέ τι γίνεται, οπότε θα προσπαθήσουμε να αναστρέψουμε την κατάσταση. Η Βιντι βρήκε το γκολ και εμείς πρέπει να βελτιωθούμε, πρέπει να αρχίσουμε να σκοράρουμε σε τέτοια ματς».

Ενώ στη συνέχεια, αναφορικά με το μέλλον του, απάντησε: «Έφτασα τις 100 συμμετοχές με τον ΠΑΟΚ και θέλω να καταγράψω περισσότερες. Είμαι χαρούμενος εδώ και θέλω να βοηθάω την ομάδα και εντός και εκτός γηπέδου. Την Κυριακή είναι σημαντικό ματς για εμάς και πρέπει να νικήσουμε».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ