NBA

Εμπίντ, Γιόκιτς και Τάουνς έγραψαν ιστορία (pic/video)

Τα σπουδαία κατορθώματα συνεχίζονται στο ΝΒΑ, καθώς τα ξημερώματα σημειώθηκε ακόμη ένα αξιοσημείωτο, το οποίο τοποθετείται στην ιστορία της Λίγκας.

Οι Τζόελ Εμπίντ (Φιλαδέλφεια 76ρς), Νίκολα Γιόκιτς (Ντένβερ Νάγκετς) και Κάρλ – Άντονι Τάουνς (Μινεσότα Τίμπεργουλβς), τα ξημερώματα χάρη στην απόδοσή τους πάνω στα παρκέ, κατάφεραν ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό και ξεχωριστό επίτευγμα για τα δεδομένα του ΝΒΑ.

Οι συγκεκριμένοι παίκτες πέτυχαν την ίδια αγωνιστική ημέρα, επίδοση τουλάχιστον 35 πόντων και 15 ριμπάουντ έκαστος στις αναμετρήσεις των ομάδων τους, γεγονός που είχε να συμβεί 26 χρόνια.

Τα ξημερώματα, ο Εμπίντ σημείωσε 42 πόντους και μάζεψε 18 ριμπάουντ, στην νίκη των Σίξερς επί των Χόρνετς στην παράταση με σκορ 133 – 132 (κανονική διάρκεια 119 - 119), ο Γιόκιτς κατέγραψε 37 πόντους και 21 ριμπάουντ στην ήττα των Νάγκετς από τους Νετς με σκορ 112 – 110 και ο Τάουνς πέτυχε 39 πόντους και μάζεψε 19 ριμπάουντ στην ήττα των Τίμπεργουλβς από τους Κίνγκς με σκορ 121 – 110.

Για την ακρίβεια, την τελευταία φορά που τρεις παίκτες του ΝΒΑ είχαν πετύχει κάτι αντίστοιχο την ίδια αγωνιστική ημέρα, ήταν στις 21 Νοεμβρίου 1992, από τους Τσάρλς Μπάρκλεϊ, Ντομινίκ Γουίλκινς και Τομ Γκουκλιόττα.

Δείτε το βίντεo:










Επιμέλεια: Γιώργος Μαργέτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x