Ελλάδα

Βετούλας: «Ήταν μία δύσκολη και άσχημη ήττα»

Εμφανώς πικραμένος ήταν ο Νίκος Βετούλας μετά την ήττα του Κολοσσού Ρόδου από τον Άρη.

Στο πολύ κακό αμυντικά δεύτερο ημίχρονο, αλλά και στα πολλά άστοχα τρίποντα απέδωσε ο Νίκος Βετούλας την ήττα του Κολοσσού Ρόδου από τον Άρη, με τον προπονητή των «θαλασσί» να κρούει τον κώδωνα του κινδύνου ενόψει της συνέχειας.

«Ήταν μία δύσκολη και άσχημη ήττα. Στο πρώτο ημίχρονο η απόδοσή μας και η συγκέντρωσή μας ήταν σε μεγάλο βαθμό και δεν έδειχνε ότι θα έχουμε τόσο μεγάλη διαφορά. Είναι ξεκάθαρο και φάνηκε και σήμερα, ότι έχουμε πρόβλημα στο μακρινό σουτ. Με 2/22 τρίποντα είναι δύσκολο να νικήσεις μία ομάδα που παίζει σκληρή άμυνα, ειδικά μέσα στο καλάθι. Αυτό το νούμερο “1” στοιχείο που δεν μας άφησε να νικήσουμε. Το δεύτερο είναι ότι ο βαθμός συγκέντρωσης στην άμυνα σε τρίτο και τέταρτο δεκάλεπτο ήταν πολύ άσχημος. Δεχθήκαμε 21 και 25 πόντους και καλάθια στο τρανζίσιον, ενώ είχαμε φάουλ να δώσουμε. Αυτό δείχνει ότι είχε φύγει η συγκέντρωση και πως τα παιδιά πήγαιναν με το ένστικτο. Αυτό μας πλήγωσε και έδωσε τη δυνατότητα στον Άρη να νικήσει. Το ζητούμενο για εμάς είναι να βρούμε τις λύσεις που χρειάζονται και να βελτιώσουμε τα κομμάτια που χρειάζονται για να πάρουμε νίκες. Σίγουρα το σουτ είναι και θέμα ψυχολογίας, αλλά θα πρέπει να βελτιωθούμε, γιατί αυτή την στιγμή έχουμε το χειρότερο ποσοστό στα τρίποντα σε όλη την κατηγορία», δήλωσε αρχικά ο Νίκος Βετούλας.

Για τις αλλαγές στο ρόστερ και τι χρειάζεται: «Δεν υπάρχει διαφορά παίκτη και προπονητή. Ο προπονητής αποφασίζει το πλάνο και οι παίκτες το ακολουθούν. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάποια διαφορά σε αυτό».

Για τη δύσκολη συνέχεια: «Πρέπει να βελτιωθούμε γιατί αν ο βαθμός συγκέντρωσης παραμείνει στα ίδια επίπεδα θα είναι δύσκολα τα πράγματα. Πρέπει να ανεβάσουμε τον βαθμό συγκέντρωσης και να βάλουμε κάποια σουτ. Τα παιδιά πάλεψαν και είχαν διάθεση να νικήσουν σήμερα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x