Ευρώπη

Αγγέλου: «Εμείς όσοι και αν είμαστε θα προσπαθήσουμε»

Ευχαριστημένος σε γενικές γραμμές ήταν ο Βαγγέλης Αγγέλου με την εικόνα του Άρη στη νίκη επί της Ντνίπρο.

Αρκετά θετικά στοιχεία κράτησε ο Βαγγέλης Αγγέλου μετά τη νίκη του Άρη κόντρα στην Ντνίπρο, εκτός από το τρίτο δεκάλεπτο που το χαρακτήρισε καταστροφικό.

Από ‘κει και πέρα, ο έμπειρος κόουτς αναφέρθηκε στον τραυματισμό του Διαμαντή Σλαφτσάκη, για τον οποίο είπε πως πρέπει να τον αντιμετωπίσει με ψηλά το κεφάλι.

«Βρήκαμε καλό ρυθμό στο πρώτο ημίχρονο, ενώ το τρίτο δεκάλεπτο ήταν καταστροφή για εμάς βάζαμε και δεχόμασταν εύκολα καλάθια. Κρατάμε 4-5 πράγματα που δοκιμάσαμε στο σημερινό παιχνίδι και πρόκειται να τα δούμε και στην συνέχεια. Ακόμα κρατάμε κάποια λάθη που κάναμε στην άμυνα και την επίθεση και θα πρέπει να διορθώσουμε», δήλωσε αρχικά ο Βαγγέλης Αγγέλου.

Για το τραυματισμό του Σλαφτσάκη: «Οι τραυματισμοί δημιουργούν ένα σοκ. Ο Διαμαντής είναι ένα συναισθηματικό παιδί και προσπαθούμε να τον σταθεροποιήσουμε. Η εξέλιξή του είναι σημαντική για την ομάδα. Είναι μια δύσκολη στιγμή που πρέπει να την αντιμετωπίσει με ψηλά το κεφάλι».

Για τη συνέχεια: «Ξέρουμε που είμαστε. Πολλές φορές κάνουμε λάθη και φταίμε πολλές φορές, απλά είναι καλύτερος ο αντίπαλος. Εμείς όσοι και αν είμαστε θα προσπαθήσουμε».

Για την κατάσταση του Μπελ: «Ο Μπελ είχε μια διάταση στο ώμο οι γιατροί είπαν ότι με ένεση θα μπορούσε να παίξει, αλλά αποφασίσαμε να το προστατέψουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x