Super League 2

Ασταμάτητος ο Εργοτέλης!

Τρένο δίχως… φρένο αποδεικνύεται η φετινή ομάδα του Εργοτέλη!

Το «4 στα 4» έκανε το… τρένο του Εργοτέλη στο πρωτάθλημα της Football League. Εντυπωσιακή για άλλη μία φορά εφέτος η ομάδα της Κρήτης, κατάφερε να νικήσει εύκολα με 3-0 τα Τρίκαλα και με 12 βαθμούς φιγουράρει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Το σκορ άνοιξε με πέναλτι ο Κοζορώνης στο 38’, αλλά ήταν το δεύτερο ημίχρονο εκείνο στο οποίο κυριάρχησαν οι γηπεδούχοι. Στο 53’ με σουτ ο Μπουτσάκης σημείωσε το δεύτερο τέρμα της ομάδας του και τρία λεπτά αργότερα νέα προσπάθεια του ίδιου παίκτη σταμάτησε στο δοκάρι του Ταΐρη. Τελικά ο Ιατρούδης στο 76΄διαμόρφωσε το αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Στο υπόλοιπο πρόγραμμα του Σαββάτου ξεχώρισε το 3-2 του Ηροδότου μέσα στη Δράμα επί της Δόξας, με όλα τα γκολ να μπαίνουν στο πρώτο μέρος! Σημαντικό διπλό πήρε ο Πλατανιάς στη Θεσσαλονίκη κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου (0-1), παρά το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν με παίκτη λιγότερο από το τέλος του ημιχρόνου λόγω αποβολής του Ποζατζίδη, ενώ λίγο πριν τη λήξη κόκκινη κάρτα είδε και ο Σουντουρά.

Η μοναδική ομάδα της Κρήτης που… χάλασε το επιτυχημένο σερί ήταν ο ΑΟΧ Κισσαμικός που ηττήθηκε εντός έδρας με 2-1 από τον ΝΠΣ Βόλο.

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής

Σάββατο, 17/11
Απόλλων Πόντου-Πλατανιάς 0-1
(43’ Νίλι)

Δόξα Δράμας-Ηρόδοτος 2-3
(10’ Κουσκουνάς, 34’ Κρητικός – 23’ Φραγκολάκης, 31’ Αυγενικού, 45’2 Γιαλούσης)

Εργοτέλης-Τρίκαλα 3-0
(38’ πεν. Κοζορώνης, 53’ Μπουτσάκης, 76’ Ιατρούδης)

ΑΟΧ Κισσαμικός-ΝΠΣ Βόλος 1-2
(35’ Σιμόν – 3’ Δημόπουλος, 12’ Καμπαγέρο)

Κυριακή, 18/11
ΑΟ Κέρκυρα-ΑΕ Καραϊσκάκης
Απόλλων Λάρισας-Σπάρτη
Αιγινιακός-Αήττητος Σπάτων
Παναχαϊκή-Ηρακλής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x