NBA

Έβαλε 60 πόντους και… έχασε ο Κέμπα Γουόκερ - Υπέκυψαν στον Ντόντσιτς οι Γουόριορς!

Εμφάνιση βγαλμένη από… video game (που ωστόσο δεν αποδείχθηκε αρκετή) έκανε ο Κέμπα Γουόκερ. Παρά τους 60 πόντους του, η Σάρλοτ έχασε από τους Σίξερς. Φοβερός ο Ντόντσιτς, γονάτισε τους Γουόριορς.

Με το «γαμώτο» του να πραγματοποιείς την καλύτερη εμφάνιση της καριέρας σου και αυτή να μη συνοδεύεται από νίκη έμεινε ο Κέμπα Γουόκερ.

Ο ηγέτης των Χόρνετς έκανε απίστευτα πράγματα απέναντι στους Σίξερς, ωστόσο οι 60 πόντοι με τους οποίους φόρτωσε το καλάθι της Φιλαδέλφεια δεν ήταν αρκετοί για ν’ αποφύγει η ομάδα του την ήττα.

Κι αυτό διότι ο φοβερός Εμπίντ (33 πόντοι) είχε συμπαραστάτες τους Σίμονς-Ρέντικ (από 23 πόντους), αλλά και τον Μπάτλερ, ο οποίος έκοψε τον Γουόκερ στην τελευταία επίθεση των γηπεδούχων και αμέσως μετά ευστόχησε στο τρίποντο που έδωσε το μεγάλο διπλό (122-119) στην παράταση.

Αντίθετα με τον Γουόκερ, καθόλου στράφι δεν πήγε η εξαιρετική εμφάνιση του Λούκα Ντόντσιτς απέναντι στους Γουόριορς. Ο Σλοβένος έκανε τα πάντα απέναντι στους πρωταθλητές (που έδειξαν ξανά αγνώριστοι χωρίς τους Κάρι και Γκριν) και με 24 πόντους, 9 ριμπάουντ, 4 ασίστ οδήγησε τους φορμαρισμένους Μάβερικς στη νίκη με 112-109.

Κατά τ’ άλλα, η Τζαζ εκμεταλλεύτηκε την κούραση των Σέλτικς από το ντέρμπι με τους Ράπτορς και πέρασε με απρόσμενη άνεση από τη Βοστώνη (98-86). Πρωταγωνιστής για τους φιλοξενούμενους ο Μίτσελ, που σταμάτησε στους 28 πόντους, την ώρα που ο Ίρβινγκ (καθηλωμένος με πέντε φάουλ από την τρίτη περίοδο στον πάγκο) περιορίστηκε στους 20.

Νωρίτερα, οι Λέικερς έπεσαν θύματα των εξαιρετικών Μάτζικ, οι οποίοι κράτησαν τον Λεμπρόν στους 22 πόντους και εκμεταλλευόμενοι τη φοβερή εμφάνιση του Βούτσεβιτς (36 πόντοι), έφτασαν στο εντυπωσιακό 130-117.

Back to back νίκη για τους Πέλικανς, με μια ακόμα 40άρα του Ντέιβις να τους οδηγεί σε σχετικά άνετη επικράτηση επί των Νάγκετς με 125-115 και να ανεβάζει το ρεκόρ τους στο 9-7.

Για πλάκα πέρασαν οι Ράπτορς από το Σικάγο και χωρίς να χρειαστεί καν να παίξει ο Λέοναρντ επικράτησαν με το ευρύ 122-83 των αδύναμων Μπουλς (που αγωνίστηκαν και χωρίς τον Λαβίν).

Την ίδια ώρα οι Ρόκετς συνέχιζα την αντεπίθεσή τους και καθοδηγούμενοι από τους Χάρντεν (34 πόντοι), Πολ (24) και Καπελά (23) καθάρισαν με άνεση 132-112 τους Κινγκς στο Χιούστον.

Στην Ιντιάνα, παρά τη φτωχή παρουσία του Ολαντίπο, οι Πέισερς δεν είχαν πρόβλημα να πάρουν το παιχνίδι με τους Χοκς και με μπροστάρη τον Μπογκντάνοβιτς (22 πόντοι) έφτασαν στο 97-89.

Όσο για τη Θάντερ, παρόλο που έπαιξε ξανά χωρίς τον Γουέστμπρουκ, δεν είχε πρόβλημα να περάσει από το Φίνιξ και με τον Τζορτζ (32 πόντοι) να παίρνει ξανά την ομάδα στην πλάτη του, έφτασαν στο διπλό με 110-100.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x