Bet Προφέσορας

Με τα ειδικά στο ντέρμπι «αιωνίων» και… Φορτούνη στην Εθνική

Το ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός προσφέρει επιλογές για ποντάρισμα στους σκόρερ, ενώ στον αγώνα της Εθνικής μας αξίζει ο Φορτούνης για να σημειώσει το πρώτο γκολ.

Πλούσιο το σημερινό μενού, με το ντέρμπι των δύο «αιωνίων», Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, στην Basket League να ξεχωρίζει. Οι δύο ομάδες συγκρούονται εννέα ημέρες μετά από τη μεταξύ τους μονομαχία για την Ευρωλίγκα, στην οποία επικράτησαν οι «πράσινοι».

Η ομάδα του Πασκουάλ έρχεται από κάκιστη εμφάνιση στην έδρα της Αναντολού Εφές την Παρασκευή και ψάχνει αντίδραση. Ο Ισπανός τεχνικός περιμένει περισσότερα στον επιθετικό τομέα από τον Ιωάννη Παπαπέτρου, ο οποίος αντιμετωπίζει την πρώην ομάδα του και σίγουρα θέλει να δώσει απαντήσεις. Στην αντίστοιχη ευρωπαϊκή αναμέτρηση σημείωσε 7 πόντους, ενώ τώρα τον περιμένουμε να ξεπεράσει αυτό το «όριο», ενδεχόμενο που πληρώνει 1.89 στο pamestoixima.gr.

Από την άλλη πλευρά, ο Ολυμπιακός υπέστη την 3η διαδοχική ήττα του στην Ευρωλίγκα, 72-73 από τη Φενέρ την Πέμπτη στο ΣΕΦ. Οι «ερυθρόλευκοι» περιμένουν πολλά στον επιθετικό τομέα από τον Γιώργο Πρίντεζη, που ήταν εντυπωσιακός πριν από εννέα ημέρας στο ΟΑΚΑ, όταν και σημείωσε 26 πόντους με εξαιρετικά ποσοστά ευστοχίας (10/12 εντός παιδιάς). Θα τον εμπιστευτούμε για να ξεπεράσει τους 12 πόντους, σε απόδοση 2.06 στο pamestoixima.gr.

Όσον αφορά το ποδοσφαιρικό μενού, στρεφόμαστε στο ματς της Εθνικής μας ομάδας με την Εσθονία. Το σύνολο του Άγγελου Αναστασιάδη παρουσίασε βελτιωμένη εικόνα κόντρα στη Φινλανδία και έβγαλε αρκετές ωραίες συνεργασίες στο επιθετικό κομμάτι. Με δεδομένες τις απουσίες που υπάρχουν, ο Κώστας Φορτούνης αναμένεται να αναλάβει ηγετικό ρόλο και να είναι ο κύριος εκφραστής των επιθετικών ενεργειών.

Το ενδεχόμενο να σημειώσει το πρώτο γκολ του αγώνα ο Κώστας Φορτούνης, πληρώνει 6.25 και αξίζει το ρίσκο αν αναλογιστούμε πως πιθανότατα θα αναλάβει και τις εκτελέσεις των «στημένων».

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ:

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός Παπαπέτρου over 7,5 πόντοι : 1.89

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός Πρίντεζης over 12,5 πόντοι: 2.06

Ποδόσφαιρο:

Ελλάδα – Εσθονία Φορτούνης να σκοράρει 1ος 6.25

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x