Γενικά

Η Ουγγαρία νίκησε την αδιάφορη Φινλανδία και έριξε τρίτη την Εθνική μας

Με δύο γκολ από το πρώτο ημίχρονο, η Ουγγαρία επικράτησε της Φινλανδίας με σκορ 2-0 στη Βουδαπέστη και προσπέρασε την Εθνική μας, παίρνοντάς της την δεύτερη θέση του ομίλου.

Την τρίτη της νίκη στον δεύτερο όμιλο της τρίτης κατηγορίας του Nations League πανηγύρισε η Ουγγαρία, με 2-0 κόντρα στην αδιάφορη βαθμολογικά και με εξασφαλισμένη την πρωτιά Φινλανδία, στη «Γκρουπάμα Αρένα» της Βουδαπέστης.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ ορεξάτοι στον αγωνιστικό χώρο και αφού αρχικά απείλησαν με Ντζουτζάκ και Κάλμαρ την εστία του Γιόρονεν, τελικά άνοιξαν το σκορ στο 29’ με τον Κάλμαρ να «σερβίρει» ιδανική ασίστ με τακουνάκι στον Σάλαϊ και τον υψηλόσωμο επιθετικό με πλασέ, να διαμορφώνει το 1-0. Λίγο αργότερα μάλιστα, οι Ούγγροι διπλασίασαν το προβάδισμά τους, στο 37’, όταν ο Ούρονεν έκανε λάθος πάσα λίγο σε επικίνδυνη περιοχή, ο Ναγκί έκλεψε την μπάλα και με δυνατό σουτ λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή των Φινλανδών, «έγραψε» το 2-0.

Η Φινλανδία, έχοντας εξασφαλίσει την πρώτη θέση του ομίλου, εμφανίστηκε άνευρη και στη συνέχεια απείλησε ελάχιστα την εστία του Γκουλάσι, ο οποίος ήταν θεατής στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης. Το τελικό 2-0, ανέβασε τους Μαγυάρους στη δεύτερη θέση του ομίλου, αφήνοντας την εθνική μας στην τρίτη θέση, πάνω μόνο από την Εσθονία.




Τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής:

Ελλάδα – Εσθονία 0-1
(44’ Λαμπρόπουλος αυτ.)

Ουγγαρία – Φινλανδία 2-0
(29’ Σάλαϊ, 37’ Ναγκί)

Η βαθμολογία του ομίλου:
1. Φινλανδία 12
2. Ουγγαρία 10
3. Ελλάδα 9
4. Εσθονία 4

Επιμέλεια: Δημήτρης Παπαδήμας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x