Stoiximan Super League

Τίποτα μεταγραφικό στον Ολυμπιακό μέχρι την Μίλαν

Ο Πέδρο Μαρτίνς ήταν ξεκάθαρος στους ανθρώπους του Ολυμπιακού σχετικά με τα δύο θέματα τα οποία απασχολούν αρκετά τους ερυθρόλευκους ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Ούτε μεταγραφές, ούτε αποχωρήσεις... Ο Πέδρο Μαρτίνς ήταν ξεκάθαρος στους ανθρώπους του Ολυμπιακού σχετικά με τα δύο θέματα τα οποία απασχολούν αρκετά τους ερυθρόλευκους ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Κώστας Νικολακόπουλος στην εφημερίδα «Κόκκινος Πρωταθλητής» ο Πορτογάλος τεχνικός ξεκαθάρισε σε όλους τους τόνους στο Ρέντη προς όλους τους αποδέκτες μετά το παιχνίδι με τον Πανατωλικό ότι όλες οι αποφάσεις για τις μεταγραφές αλλά και οι αποχωρήσεις από το ρόστερ θα ληφθούν μετά το παιχνίδι στο Καραϊσκάκη με την Μίλαν.

Φυσικά και αυτό αποτελεί μια τεράστια απόδειξη ότι ο Μαρτίνς θέλει οι παίκτες του να είναι συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι με την Ξάνθη αλλά και εκείνο με τους ροσονέρι που θα κρίνουν πολλά σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Άλλη μια ένδειξη σε αυτό; Το τραπέζι του Τουρέ έγινε χθες, Τετάρτη προκειμένου από σήμερα το μυαλό των παικτών να είναι μόνο στο ματς στα Πηγάδια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x