Το επίσημο club φίλων της Manchester United μεσολαβεί κάνοντας για πρώτη φορά την Ελλάδα σταθμό του μεγαλύτερου ποδοσφαιρικού τουρνουά φιλάθλων στον κόσμο!

Το τουρνουά UNITED. DELIVERED. ξεκινά και αυτή τη σεζόν το ταξίδι του ενώνοντας με τη βοήθεια της DHL τους φίλους της United σε όλον τον κόσμο. Την προηγούμενη σεζόν το τουρνουά ξεκίνησε τον Ιούλιο 2017 στο Old Trafford όπου παίκτες της πρώτης ομάδας έπαιξαν το πρώτο παιχνίδι με τη μπάλα του τουρνουά που στη συνέχεια ταξίδεψε 351.000 χλμ ενώνοντας περισσότερους από 1.500 φίλους της ομάδας σε 57 χώρες!

Και φέτος, το επίσημο club φίλων της ομάδας στην Ελλάδα είναι υπερήφανο που φέρνει, με τη βοήθεια της DHL, για πρώτη φορά στη χώρα μας το τουρνουά διοργανώνοντας έναν ερασιτεχνικό αγώνα ποδοσφαίρου, στον οποίο τα μέλη του θα έχουν την ευκαιρία να μοιραστούν το πάθος τους για την ομάδα και πέρα από το Old Trafford. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου στις 20.00 στις αθλητικές εγκαταστάσεις Campeon του Βασίλη Λάκη, πρωταθλητή Ευρώπης με την Εθνική Ελλάδος το 2004, στο Μαρούσι.

---
ΕΠΙΣΗΜΟ CLUB ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ MANCHESTER UNITED ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: Ιδρύθηκε το 2012 και, αριθμώντας ήδη περισσότερα από 700 εγγεγραμμένα μέλη, αποτελεί το αναγνωρισμένο club φίλων της ομάδας στην Ελλάδα και το πέμπτο μεγαλύτερο σε δυναμικότητα παγκοσμίως! Μέσα σε έναν μοναδικό χώρο στην οδό Χρυσοστόμου Σμύρνης 20 στο Αιγάλεω, γεμάτο από την ιστορία της ομάδας και επίσημα αναμνηστικά των παικτών της, υποδέχεται τους φίλους της για την παρακολούθηση των αγώνων της, ενώ συμμετέχει τακτικά σε οργανωμένες δράσεις στα επίσημα παιχνίδια της United, στο Old Trafford αλλά και εκτός έδρας. Είναι χαρακτηριστικό ότι κάθε χρόνο στέλνει 120-150 άτομα για να δουν την αγαπημένη τους ομάδα από κοντά.
Info: www.facebook.com/MUGSC

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ