Η Εθνική Τράπεζα και ο ΣΚΑΪ, διοργανώνουν για 7η συνεχή χρονιά, τη δράση «Όλοι μαζί για το παιδί», με σκοπό την προσφορά παιχνιδιών, ρούχων και χριστουγεννιάτικων ειδών σε όλα εκείνα τα παιδιά που χρειάζονται τη φροντίδα μας.

Με σύνθημα “Γίνε κι εσύ Αι Βασίλης!”, θα πραγματοποιηθούν 8 συνολικά εκδηλώσεις τα Σάββατα 8 και 15 Δεκεμβρίου, από τις 11 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι, με σκοπό τη συγκέντρωση δώρων που στη συνέχεια θα προσφερθούν σε παιδιά άπορων οικογενειών Δήμων και ιδρυμάτων, καθώς και σε παιδιά της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».

Συνεχίζουμε αυτό το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου στα παρακάτω σημεία :

* Στο Μαρούσι, στο εμπορικό κέντρο Avenue
* Στη Γλυφάδα, στο εμπορικό κέντρο Galleria
* Στον Άγιο Δημήτριο, στο εμπορικό κέντρο Athens Metro Mall
* Στο Χολαργό, στο εμπορικό κέντρο Holargos Center

Τα είδη που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν στην Ένωση «Μαζί για το παιδί», στο ίδρυμα της «Κιβωτού του Κόσμου», στο «Χαμόγελο του Παιδιού» και στις κοινωνικές υπηρεσίες των Δήμων Γλυφάδας, Αιγάλεω, Καλλιθέας, Αγίου Δημητρίου και Θεσσαλονίκης.
Σε όλα τα σημεία των εκδηλώσεων, το κλίμα θα είναι γιορτινό με εκπλήξεις και happenings για τα μικρά παιδιά.
Φέτος, ας γίνουμε κι εμείς ο Αϊ-Βασίλης της πιο όμορφης χριστουγεννιάτικης ιστορίας, ζωντανεύοντας το πιο χαρούμενο παραμύθι, που ζήσαμε ποτέ!

Όλοι Μαζί για το παιδί!

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ