Ευρώπη

Ψάχνει την πρώτη νίκη ο Ολυμπιακός

Στο Σαρλεβίρ της Γαλλίας βρίσκεται από την Τρίτη ο Ολυμπιακός, ώστε την Τετάρτη να αντιμετωπίσει την Καρολό για την έκτη αγωνιστική της Ευρωλίγκας, ψάχνοντας την πρώτη του νίκη στη διοργάνωση.

Η μοναδική απουσία για τον Γιώργο Παντελάκη αφορά τη μόνιμη τραυματία Ρίτα Ρασίντ.

Την αποστολή των «ερυθρόλευκων» την αποτελούν οι: Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου, Αγγελική Νικολοπούλου, Τζέσικα Τόμας, Μίρνα Μάζιτς, Εβίνα Σταμάτη, Άννα Σπυριδοπούλου, Κατερίνα Σωτηρίου, Αφροδίτη Κοσμά, Πηνελόπη Παυλοπούλου, Λικέντρα Τζόνσον, Μαρία Αυτζή και Χριστίνα Λίτση.

Ο Γιώργος Παντελάκης δήλωσε πως: «Παίζουμε απέναντι σε μια αντίπαλο που παρουσιάζει πολύ καλό πρόσωπο στην έδρα της και έχει δύο νίκες μπροστά στο κοινό της. Σε αυτό το γήπεδο έχουν ηττηθεί η Σοπρόν και η Χάταϊ, κάτι που από μόνο του λέει πολλά, αναφορικά με τη δύναμή της.

Από τη μεριά μας, έχουμε μελετήσει την Καρολό και θέλουμε να εμφανιστούμε ακόμα καλύτεροι σε σχέση με την προηγούμενή μας παρουσία στη διοργάνωση. Είναι σίγουρα ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, όμως έτσι είναι όλα τα ματς σε αυτό το επίπεδο. Θα παλέψουμε με όλες τις δυνάμεις μας για το θετικό αποτέλεσμα και να γυρίσουμε στην Ελλάδα με τη νίκη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x