Champions League

Αντσελότι: «Ο Φαν Ντάικ έπρεπε να πάρει κόκκινη για το τάκλιν στον Μέρτενς»

Ο τεχνικός της Νάπολι θεωρεί ότι λανθασμένα τη γλίτωσε μόνο με την κίτρινη κάρτα ο αμυντικός της Λίβερπουλ.

Την άποψη ότι η Λίβερπουλ θα έπρεπε να παίζει με δέκα παίκτες από το πρώτο ημίχρονο, εξέφρασε ο προπονητής της Νάπολι, Κάρλος Αντσελότι, αναφερόμενος στο σκληρό τάκλιν του Βίρτζιλ φαν Ντάικ στου Μέρτενς στο 13ο λεπτό που βρήκε τον αστράγαλο του Βέλγου με τις τάπες.

«Το είδα στο βίντεο, νομίζω ήταν κόκκινη κάρτα. Όταν θα έρθει το VAR στο Champions League θα είναι πολύ αργά», τόνισε εκνευρισμένος ο Ιταλός τεχνικός, και πρόσθεσε ότι «Ξέραμε ότι η Λίβερπουλ θα μας πιέσει πολύ, ήταν πολύ επιθετικοί».

Μία ισοπαλία θα αρκούσε στη Νάπολι για την πρόκριση στην επόμενη φάση, όμως ο Άλισον έκανε σωτήρια επέμβαση σε προσπάθεια του Μίλικ στις καθυστερήσεις και έσωσε την ομάδα του Κλοπ από την ψυχρολουσία.

«Ήταν κάτι για το οποίο είχε προετοιμαστεί, ξέραμε την ένταση ότι θα ήταν διαφορετικά από το πρώτο παιχνίδι που παίξαμε. Δεν μπορείς να περιμένεις ότι θα έρθεις σε ένα μέρος σαν το Λίβερπουλ και να περιμένεις να δημιουργήσεις δέκα καλές ευκαιρίες, κάναμε μία-δυο αλλά δεν είχαμε την τύχη που χρειαζόμασταν», κατέληξε ο Αντσελότι κάνοντας μια εκτίμηση όλου του παιχνιδιού κόντρα στους «Reds».

Θυμηθείτε το τάκλιν του Φαν Ντάικ στον Μέρτενς:


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x