Euroleague

Μιλουτίνοφ: «Πρέπει να παίξουμε εξαιρετική άμυνα»

Την αμυντική προσέγγιση του αγώνα χαρακτήρισε ως «κλειδί» για τη νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στην Αναντολού Εφές ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, μιλώντας στη Media Day του αυριανού αγώνα στο ΣΕΦ.

Είναι από τους πιο φορμαρισμένους παίκτες του Ολυμπιακού τη φετινή περίοδο και στο αυριανό παιχνίδι (13/12, 18:45) με την Εφές Αναντολού στο ΣΕΦ για την 12η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, θα είναι από τους καθοριστικότερους παίκτες για να πάρουν οι «ερυθρόλευκοι» τη νίκη.

Ο λόγος για τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος λίγο πριν την τελευταία προπόνηση της ομάδας για το παιχνίδι με την τουρκική ομάδα, μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου για το παιχνίδι, το μαρκάρισμα των αντιπάλων ψηλών και τη βοήθεια που χρειάζεται ο Ολυμπιακός από τον κόσμο του.

Αναλυτικά, ο Σέρβος σέντερ, μίλησε για:

-το αυριανό παιχνίδι με την Εφές:

«Η Εφές είναι μία πολύ δύσκολη αντίπαλος. Πέρυσι παίζει πραγματικά πολύ καλό μπάσκετ, έχουν εξαιρετική παραγωγικότητα στην επίθεση, κάτι που σημαίνει πως για να νικήσουμε θα πρέπει να παίξουμε πολύ καλή άμυνα. Κυκλοφορούν πολύ καλά τη μπάλα, σουτάρουν με πολύ καλά ποσοστά και έχουν πολλούς ταλαντούχους παίκτες, τους οποίους πρέπει να περιορίσουμε».

-το μαρκάρισμα των Ντάνστον και Πλάις:

«Είναι εξαιρετικοί ψηλοί και οι δύο και θα είναι δύσκολη η δουλειά μου μέσα στη ρακέτα».

-το μήνυμά του στον κόσμο:

«Εύχομαι να έρθουν όσο περισσότεροι γίνεται αύριο στο γήπεδο, για να παλέψουν μαζί μας για τη νίκη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x