Αγγλία

Πούλησε… Μούριτς στα πέναλτι η Σίτι! (video)

Ασπροπρόσωπη έβγαλε τη Μάντσεστερ Σίτι ο Άρο Μούριτς! Ο 20χρονος γκολκίπερ έκανε δυο αποκρούσεις στα πέναλτι του προημιτελικού Λιγκ Καπ με τη Λέστερ (1-1 κ.α.) και έδωσε στους «πολίτες» την πρόκριση.

Ολοταχώς για τη διεκδίκηση μιας ακόμα κούπας στη φετινή χρονιά προχώρησε η Μάντσεστερ Σίτι.

Παρόλο που αγωνίστηκε με αρκετές αλλαγές και τα βρήκε σκούρα από τη Λέστερ, η ομάδα του Γκουαρντιόλα κατάφερε (έστω και στα πέναλτι) να πανηγυρίσει την πρόκριση στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ.

Το όμορφο γκολ του Ντε Μπρόινε από το 14’ (με ωραία ενέργεια και άψογο σουτ εκτός περιοχής) απαντήθηκε από τους μαχητικούς γηπεδούχους με το ιδανικό τελείωμα του Ολμπράιτον στο 73’ (αφότου είχε βγει στην πλάτη της άμυνας).

Έτσι, ο προημιτελικός (1-1) οδηγήθηκε απευθείας στη διαδικασία των πέναλτι, όπου η Σίτι έβγαλε πραγματικά… άσο από το μανίκι.

Με πρωταγωνιστή λοιπόν τον 20χρονο Άρο Μούριτς, που απέκρουσε τα σουτ των Μάντισον και Σογιουντσού και τον Ζιντσένκο να ευστοχεί στην τελευταία εκτέλεση, οι «πολίτες» έφτασαν στο 3-1 με το οποίο πανηγύρισαν την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Εκεί όπου θα βρεθεί για πρώτη φορά στην ιστορία της και η ταπεινή Μπέρτον, ποτ κατάφερε (στο άλλο παιχνίδι της ημέρας) να φύγει με διπλό-πρόκριση από το Μίντλεσμπρο με 1-0.



Το πρόγραμμα των προημιτελικών του Λιγκ Καπ

Τρίτη, 18/12

Λέστερ-Μάντσεστερ Σίτι 1-1 (1-3 στα πέναλτι)
(73’ Ολμπράιτον - 14’ Ντε Μπρόινε)

Μίντλεσμπρο-Μπέρτον 0-1
(48’ Χέσκεθ)

Τετάρτη, 19/12 (21:45)

Άρσεναλ-Τότεναμ
Τσέλσι-Μπόρνμουθ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x